С говоренето за пари за общините Борисов се опитва да

...
С говоренето за пари за общините Борисов се опитва да
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: ГЕРБ малко се разпада, Борисов се опитва да потули един лек бунт

С говоренето за пари за общините Борисов се пробва да потули един лек протест в. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

" Иска да си задоволи кметовете, тъй като те са там за 4 години. Има доста кметове, които вземат решение да стават самостоятелни, видяхме от президентството, че протягат ръка към някои претенденти ", счита той.

По думите му " малко се разпада ", а Борисов " си уволни народен представител ", визирайки напусналата Народното събрание Славена Точева.

" Единствената рецензия на господин Борисов от нощес беше против думата сглобка. Извадки от торбата с димките още три тези - приказва за налог здания, за недвижими парцели - все неща, които са препоръчани от хората, които седяха до него ", сподели Ананиев.

Ананиев изясни, че в ПП-ДБ също има различия по отношение на смяната на налог здания, само че в случай че текстът бъде признат, всяка община ще може да си взема решение дали и по какъв начин да усили таксата.

" Борисов искаше го показа като че ли ПП-ДБ вършат нещо, което по някакъв метод ще навреди. Самите налози не са пипани от 2010 година ", сподели депутатът.

Според Ананиев е сюрреалистично Борисов за приказва за корупция " в деня, когато Барселонагейт стана Истанбулгейт ". Посочи, че в бюджета са оферират вложения от 12 милиарда, от които 1 милиарда - фонд за общините. Поблемът в общините обаче е че никой няма подготвени планове.

" Държавата споделя - ето пари за всички и те споделят - нямаме планове, нямаме административен потенциал да си напишем планове. Предадминистративната подготвеност в общините е на доста ниско равнище ", съобщи той.

Настимир Ананиев попита Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще даде ли поименен лист на пенсионерите, чиито пенсии би трябвало да се замразят, откакто счита, че пенсиите не би трябвало да се подвигат.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР