С гостуване на Литекс(Ловеч) ще приключи участието си в тазгодишното

...
С гостуване на Литекс(Ловеч) ще приключи участието си в тазгодишното
Коментари Харесай

Хебър играе днес последен мач за сезона

С посещение на Литекс(Ловеч) ще завърши присъединяване си в тазгодишното състезание на Втора ПФЛ футболният отбор на Хебър.

Днес от 17,45 часа " зелените " излизат на стадион " Градски " в Ловеч в финален формален мач, защото за срещата им от 34-тия кръг против Кариана(Ерден) ще им бъде присъдена служебна победа с 3:0.

Заради големите кадрови проблеми, които съпътстват тима от много време и за мача с Литекс групата на пазарджиклии беше попълнена с голобради юноши от школата на отбора. Независимо от това хебърци отпътуваха нощес за Ловеч с мисълта за положително показване и положителен излаз от дуела.

През есента двата отбора приключиха 0:0 в Пазарджик.

В исторически проект Хебър господства в директните си дуел против тима от Ловеч, като това е по-осезаемо в интервала до 1996 година, когато Гриша Ганчев стартира да се ангажира с издръжката на Литекс.

До този миг противниците са изиграли общо 14 мача за състезание. В тях Хебър е записал 6 победи против 5 загуби и 3 ремита, а головата разлика е 19-19.

В Пазарджик салдото на хебърци от 8 мача е 4 победи, 2 равни мача и 2 загуби, голова разлика 12-8 за " зелените ".

В Ловеч от 6 изиграни мача 3 победи са за Литекс, 1 среща е приключила наедно, а 2 пъти триумфа е споходил Хебър. Головата разлика е 11-7 в интерес на ловчанлии.

Най-голямата победа за Хебър е 5:0 на 28 октомври 1990 година в Пазарджик. Най-голямата победа за съперникът е 4:1 на 21 април 2001 година в Пазарджик.

Съдийското управление на мач бе поверено на бригада в състав: основен съдия Любослав Любомиров от Перник с асистенти Петър Рангелов също от Перник и Кирил Чакъров от Сандански. Четвърти арбитър ще бъде Никола Петров от Ловеч, а за съдийски наблюдаващ е избран Ивайло Лазаров от Плевен. Делегат на мача ще бъде Христо Ангелов от София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР