С гостуване на Литекс(Ловеч), което е насрочено за 16-ти май(неделя)

...
С гостуване на Литекс(Ловеч), което е насрочено за 16-ти май(неделя)
Коментари Харесай

Хебър завършва сезона на 16-ти май

С посещение на Литекс(Ловеч), което е планувано за 16-ти май(неделя) от 17,45 часа ще приключи спортната 2020/2021 година футболният отбор на Хебър. Този мач е от предпоследния 33-ти кръг на Втора ПФЛ, а в последния хебърци ще вземат служебно 3:0 над отказалият се от присъединяване Кариана(Ерден). Така, в случай че Хебър не се класира на бараж за влизане в Първа лига, лятната почивка в тима ще стартира незабавно след срещата в Ловеч.

Преди това сред 3-ти и 11-ти май хебърци ще изиграят 3 публични мача - семейства на Локо(Сф) и Добруджа и посещение на Миньор в Перник. И трите въпросни срещи са попаднали в програмата на " Диема Спорт " и ще бъдат излъчени с директни предавания от съответните игрища.

Ако пък Хебър въпреки всичко стигне бараж, каквато опция към момента има, тогава пазарджишкият отбор ще има към 2 седмици за подготовка, за решителния мач.

За последно клубът от Пазарджик беше в такава обстановка преди тъкмо 21 години. През пролетта на 2000 година обединявания Искър-Хебър приключи 3-ти в тогавашната " Б " ПФГ и отиде на бараж с 14-тия в класирането на " А " група Добруджа(Добрич).

Решителната борба за промоция в групата на " майсторите " се игра на стадион " Георги Аспарухов " и бе извоювана от Хебър с 1:0 след попадение на Светлин Нончев в 90-та минута.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР