С голямо парти, страхотна шоу програма и ново меню едно

...
С голямо парти, страхотна шоу програма и ново меню едно
Коментари Харесай

Заведението с райска градина в Пловдив открива официално летния сезон с голямо парти тази събота

С огромно празненство, страхотна шоу стратегия и ново меню едно от обичаните заведения на пловдивчани -   публично открива летния сезон.
Прочетете още
Грандиозното събитие ще се състои тази събота (17.06.) от 20:00 часа и това ще бъде единствено началото на поредицата от горещи страсти и незабравими вечери, които приготвя клуба.



За положителното въодушевление на всички посетители в съботната вечер ще се погрижат DJ Dragos и балет Сага, които са подготвили специфична стратегия за отговарящ старт на лято 2023.



Част от изненадите за гостите са лотария с награди за SPA отмора, ваучери и още доста похвали! Заповядайте дружно да отбележим началото на по този начин дълго чаканото лято!



По традиция и този сезон Oro by Morado започва с ново лятно меню, което дава отговор на всички стремежи - както за релакс с мразовит коктейл в ръка, по този начин и на феновете на вкусна храна и нощен празненство живот.



Наслаждавайте се на зашеметяваща панорама към Пеещите фонтани от комфортните сепарета на райската лятна градина на Oro by Morado.



Програмата на заведението можете да следите на тяхната нова fb страница  или IG профил 

Телефон за резервации: 089 666 5213.

Адрес: ул. Авксентий Велешки 19, Пловдив 4000

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР