С голям конкурс спектакъл за 55-и път беше избрана “Девойка

...
С голям конкурс спектакъл за 55-и път беше избрана “Девойка
Коментари Харесай

Мадлен Манова е новата Кюстендилска пролет

С огромен конкурс театър за 55-и път беше определена “Девойка Кюстендилска пролет “.
Носителка на короната и знак на града стана Мадлен Манова, а нейни подгласнички са – Ралица Тодорова и Юлиана Манева.
„ Девойка на публиката “ е Йоанна Мукленова, която бе определена посредством SMS гласоподаване, траяло и по време на спектакъла.
Водещи на програмата бяха Емануела Миланова и Чавдар Ненов, а за празничното въодушевление се погрижиха обичаните кюстендилски реализатори Симона Петрова (Мона), Йоана Сашова, Кристиян Янкулов и цирковият актьор Бояна Николова.
За втора поредна година от основаването на състезанието, форматът се организира онлайн, като беше набюдаван повече от 20 хиляди души, непосредствено в обществените мрежи и на диоден екран на пл. „ Велбъжд “.
Победителката в състезанието „ Девойка Кюстендилска пролет “ получава парична премия от 1500 лева, а двете й подгласнички и избраничката на публиката” - по 850 лева Всички участнички получават подарък от Община Кюстендил - формалните тоалети и обувките, с които вземат участие в спектакъла, както и първокласни албуми със фотоси, предава БНР
Тържествата по случай празника „ Кюстендилска пролет” ще продължат на 21 март от 11:00 часа пред ХГ „ Владимир Димитров – Майстора “, където ще се отслужи молебен за здравето на кюстендилци и ще се състои обред по предаването на знаците на града. Програмата ще продължи с празнично шествие от картинната изложба до пл. „ Велбъжд “, където „ Девойка Кюстендилска пролет “ ще насочи привет до всички кюстендилци. Певицата Румяна Попова ще бъде специфичен посетител в празничната стратегия, която ще стартира в 13 часа на сцена "Базиликата " в лесопарк "Хисарлъка ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР