С годините качеството на материалите, които се използват за направата

...
С годините качеството на материалите, които се използват за направата
Коментари Харесай

Инсп. Ботьо Гиргинов, КАТ-Пловдив: Гумите за коли - все по-н...

С годините качеството на материалите, които се употребяват за изработката на автомобилните гуми, се утежнява. Това сподели инсп. Ботьо Гиргинов от КАТ-Пловдив във връзка акция " Зима ", която започва в понеделник.

Той уточни, че без значение от метода на предпазване на гумата, тя бързо се износва и основава условия за произшествия. " Прави се неточност, управляваме с едни и същи гуми дълъг интервал о твреме. Така материалът е изхабен и сцеплението по пътя в зимни условия може да провокира изненадващо държание на колата, без значение от нашите умения ", предизвести инсп. Гиргинов. Той прикани водачите в никакъв случай да не подценяват обстановката презь зимата, изключително при пътувания по високи и усойни места.

Припомняме, че акция " Зима " започва на 1 ноември и ще продължи до края на идния месец. Ще бъде разграничена на три стадия. През първия стадий, от 1 до 10 ноември, акцент ще са инспекциите на колела и каруци. Ще се обръща внимание на оборудването и на наложителните светлоотразителни детайли. Вторият стадий на акцията, от 11 до 20 ноември, ще е ориентиран към сигурността на пешеходците, както и дали те пресичат вярно. По време на третия стадий - от 21 до 30 ноември, ще се следи за държанието на водачите и редовността на колите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР