С Филипа са се запознали в столичен клуб през юли

...
С Филипа са се запознали в столичен клуб през юли
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Работи Синът На Кръстника На Мафията Иво Карамански!

С Филипа са се срещнали в столичен клуб през юли и са станали неразделни. През септември е трябвало тя да се върне в Холандия и са се чудели по какъв начин ще поддържат връзка от разстояние. Тя учи втора година в един от най-престижните университети по хотелиерство в целия свят, който е в Топ 5. Тя с година по-малка от него. Решил да я изненада, като й отишъл на посетители и незабавно почнали да си приказват по какъв начин и той да остане в Холандия. Все още той си оправя документите, защото е било много мъчно да се откри там изцяло. Имат желание да се оженят, само че към момента са млади и не бързат.

Карамански и родителите му са се разбрали те да дават отговор за квартирата му, а другите разноски да си поеме той. Образованието му коства 11 000 евро за година и половина, които самичък ще си изплаща на вноски. И на Филипа образованието завършва наедно с Иво и желаят да се върнат в България. Разглеждат и концепцията за общ бизнес, когато се завърнат у нас.

Карамански – младши споделя, че единственото завещание от татко му Иво Карамански са парцели край родния му град Дупница. " С майка ми ги продадохме и купихме преди време магазин, с който нищо не се случва, на такова място е, че не върви. Мислехме, че ще тръгне, само че това не се случи. От тези пари си бях купил преносим компютър, от който имах потребност тогава. Същото по този начин имам няколко златни гривни, останали от татко ми. Те са му били подарък от разнообразни хора. Те са прекомерно кичозни, не бих тръгнал с тях. Пазя си ги като прочувствен спомен “, споделя още младежът.

Знае истории за татко си от майка си Нели и кръстника му Венко. Иво споделя, че когато се е родил, баща му е събрал всичките си другари и е пил 3 дни. Интересно му е да слуша за Карамански, само че не усеща липса, защото не го е познавал. А и майка му постоянно се е старала нищо да не му липсва. Сега като собствен татко възприема втория мъж на Нели Атанасова - Александър Сано. " Той е единственият, който съм чувствал като подобен в живота си. Направил е доста за мен и в никакъв случай не е правил разлика сред мен и сестра ми Ава. По документи също съм негов наследник, той ме осинови. Понякога даже си споделям повече работи с него, в сравнение с с майка ми “, споделя още Иво.

Карамански – младши поддържа връзка и с трите си сестри от първия брак на татко си. " Чуваме се, виждаме се по празници. На 20 декември даже си пристигнах от Холандия и направихме панихида на татко ми дружно, тъй като изминаха 20 години от гибелта му. Преди това се видяхме на кръщенето на детето на сестра ми Ралица. И с трите съм еднообразно непосредствен. Винаги през годините сме поддържали връзка, за което доста държеше майка ми. Дори когато бях дребен, тя ме оставяше при тях по през целия ден “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР