С егашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко. По-скъпо от

...
С егашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко. По-скъпо от
Коментари Харесай

Радев: Очакванията към служебния кабинет са огромни

С егашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко. По-скъпо от избори, по-скъпо от харчовете за Народно заседание. Тя е в големи размери и с нея би трябвало да се борим. Това съобщи президентът Румен Радев през днешния ден пред публицисти, откакто сервира цветя на Паметника на незнайния войник по случай отбелязването на 76 години от успеха над нацизма.

Той изясни, че с цел да има избори на 11-и юли би трябвало да се изчака до 11 май за издаване на декрет за назначението на служебно държавно управление.

"Ще направя всичко допустимо, тъй че по допустимо най-бързия метод да имаме служебно държавно управление в периодите съгласно Конституцията ", добави президентът.

По думите му упованията към служебния кабинет са големи, а отговорностите са огромни.

"Въпрос на баланс е да се откри най-хубавият екип. Служебният министър председател ще е българин, мъж ", посочи Радев.

Румен Радев сподели още, че е пред Паметника на незнайния войник с вицепрезидентът Илияна Йотова, с цел да отдаде респект на към момента останалите живи ветерани, които и сега не престават да демонстрират какво значи себеотдайност, жертвоготовност и национализъм.

Относно думите на премиера в оставка Бойко Борисов от през вчерашния ден, че 45-ия парламент коства милиони, Радев отговори:

"Сегашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко. По-скъпо от избори, по-скъпо от харчовете за Народно заседание. Тя е в големи размери и с нея би трябвало да се борим ", посочи президентът.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Звездна нощ. Влюбени на скамейка в парка. Младежът: - Виж, обичана! Падаща звезда! Пожелай си нещо! - Искам да се омъжа за теб! - Ааа,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗасега няма арестуваниСистемата на Colonial Pipeline обезпечава 45% от доставките на гориво за източната част на САЩСтърджън предизвести английския министър председател да не се пробва да блокира втори референдум за самостоятелност на ШотландияЛекарството е отстранено от рецептурника на здравното министерство, защото е открито, че е " безрезултатно " Ние в залата видяхме за какво и кой изкомандва групата на " ИТН " Лесно за развъждане и с характер на типичен домакински любим, декоративното прасенце се подрежда измежду най-сладките, чаровни и мечтани домашни любимци.Хората с имунитет също така няма да се карантиниратОще като дете изненадва преподавателите си със своите научни и математически познанияТова съобщи министър председателят в оставка във ФейсбукИзясняват се обстоятелстватаПоставени били и двете дозиПалестинците желаят Източен Ерусалим за столица на бъдещата си държаваЕто отговоритеЗа скритите тунели и забравените мини – тази неделя след централната емисия вести " Здравната система у нас се разтоварва и дейните случаи понижават ", разяснява математикът за пандемията у нас Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР