С едно то бившите ми гаджета се карахме непрекъснато и

...
С едно то бившите ми гаджета се карахме непрекъснато и
Коментари Харесай

Специалист по връзките разкри 3 признака, че караниците с гаджето ви са абсолютно нормални

С едно то някогашните ми гаджета се карахме непрестанно и аз в действителност мислех, че това значи, че сме по-влюбени от всеки различен, написа beu.bg. Аз приравнях любовта със пристрастеността. Така че, съгласно мен, колкото повече се карахме, толкоз по-силни усеща имахме един към различен. Шантаво, нали?

След това имах връзка с човек, с който въобще не се карахме. Оказа се, че тя не е същинска. Никой от нас не беше почтен във връзка с страсти, възмущение или потребности.

Тогава какъв брой постоянно е обикновено да се спори в една връзка? За да разберем, попитахме Ерика Етън, експерт по връзките и инструктор по срещи за някои признаци, че кавгите сред вас и вашият сътрудник са изцяло естествени.

" Пререканията са изцяло естествени и здравословни във всяка връзка ", споделя тя. " Понякога най-нездравословните взаимоотношения са тези, в които всичко наподобява " ОК ", само че проблемите бълбукат под повърхността, без да бъдат обсъждани. "

Въпреки това, не всички разногласия в една връзка са потребни. Според Етън, това, което има значение е продуктивният спор. И по този начин, кои са някои от признаците, че разногласието във вашата връзка става по здравословен метод?

1. Вие изговаряте нещата на момента



Етин споделя, че симптом за здравословен спор в една връзка е, че " вие сте в положение да решите казуса, огромен или дребен, с един диалог. " Това значи, че не се влачите в непотребни словесни борби, няма пасивна експанзия, безмълвно възмездие и никой не си ляга сърдит.

Но по какъв начин да постигнете разрешаване на споровете толкоз бързо и дейно? Етън изяснява: " Слушайте другия човек, обяснете по какъв начин държанието му ви кара да се чувствате, пробвайте се да не викате, да разберете и да се опитате да видите другата позиция. И не мълчете, и не напускайте разногласието.

Това са наложителни условия за продуктивния спор и би трябвало да бъдат написани на афиш на стената или нещо сходно, или да бъдат избродирани на възглавницата ви.

2. Вие не задържате недоволството си



Разрешаването на спорове значи фактически разрешаване на спора, тъй че да не се появява още веднъж и още веднъж в връзките ви.

Ако сътрудникът ви е не запомнил да измие съдовете преди три седмици и вие решите да включите това в настоящия спор, това не е здравословен метод да се справите с спора в връзките си. Етън изяснява, че когато спорите обикновено и продуктивно, " вие не таите неодобрение и не употребявате спора против другия човек с по-късна дата ".

Това значи, че всяка „ битка” в действителност би трябвало да бъде потушена и позволена, преди да продължите напред, тъй като другояче негодуванието може да прелее от чашата и да се взриви като вулкан по-късно.

3. Вие не съхранявате списък



Здравословен спор значи, че не правите списък на всички неща, които вашият сътрудник е направил " неправилно " във вашата връзка. Етин изяснява, че когато се бориш почтено, " се бориш за един противоречив въпрос, не намесваш предходни проблеми в него.=

Спорът е естествена част от всяка връзка, значимото е той да се позволява с почитание и приемливост. Това значи почтена и достоверна връзка и решение на проблемите неотложно и самостоятелно, още щом те влезнат във вашите взаимоотношения. Не събирайте точки от нещата, които сътрудникът ви прави неправилно в връзките ви, и недейте да таите завист във връзка с тях.

Не забравяйте, че имате една обща цел: щастливо партньорство. Справедливият и работлив спор ще ви разреши да поставите това преди всичко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР