С една добра подготовка е напълно постижимо да се класираме

...
С една добра подготовка е напълно постижимо да се класираме
Коментари Харесай

Николай Михайлов: С една добра подготовка е напълно постижимо да се класираме за Европа

С една добра подготовка е изцяло постижимо да се класираме за Европа. Това съобщи вратарят на Левски Николай Михайлов в изявление за клубната телевизия. „ Сините “ са на лагер в Дубай, където ще се приготвят до 1 февруари.

„ Годината не приключи по най-хубавия метод. В една от последните тренировки усуках коляното, само че за благополучие беше дребния демон. След това върших много лечения с физиотерпавета на националния тим, възвърнах се изцяло и се приготвих добре, с цел да мога да пускам наедно с моите съотборници още от първия ден в Дубай. Чувствам се добре. Нова година – нов шанс. Дано да бъде по-успешна от 2022 година. Гледаме позитивно напред “, сподели Михайлов.

Михайлов показа още, че изискванията в Дубай са положителни за подготовката на един професионален отбор.

„ Терените са супер, храната също е ок, всички типове неща за възобновяване са налични. Има всички предпоставки, с цел да създадем една ползотворна подготовка и да се подготвим за остатъка от сезона, в който би трябвало да се представим по оптимално най-хубавия метод “, разяснява още вратарят.

Стражът на столичани е оптимистично надъхан по отношение на класирането на тима за евротурнирите.

„ Годината не приключи добре. Нещата през последните два месеца не ни се получаваха. За жал, изпуснахме прекомерно доста точки, за жал, отпаднахме и от Купата. Единственото, за което може да се борим от тук до май, е да сме в квота Европа, тъй като единствено тя може да ни даде опция лятото да играем повече европейски вечери. Мисля, че в случай че създадем една добра подготовка с качеството, което имаме в състава, е изцяло постижимо. Трябва да го създадем и за нашите почитатели, които ги изтормозихме много в последните няколко месеца и би трябвало да им се реваншираме “, съобщи Михайлов.

Михайлов разяснява и двете нови попълнения на „ сините “ – Рикардиньо и Кристиан Димитров.

„ С Кристиан сме играли дружно и в националния тим. Мисля, че той ще се приспособява по-бързо, което е обикновено, тъй като е българин. Рикардиньо към този момент има много сънародници, които са тук и ще му оказват помощ. Ние по-опитните също за това сме тук. Всичко до началото на сезона ще бъде изчистено. Най-важното е всички да бъдат здрави. Подготовката ще бъде дълга и тежка. Трябва да се подготвим по допустимо най-хубавия метод “, изясни вратарят на Левски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР