С други думи, бившите барети вече не си дават труда

...
С други думи, бившите барети вече не си дават труда
Коментари Харесай

Може Да Са В Нелегалност, Но Вижте Как Братя Галеви Все Още Дърпат Конците На Империята!

С други думи, някогашните барети към този момент не си дават труда да вършат комплицирани комбинации, а непосредствено обявяват ползите си в бизнеса – разяснява изданието.

Новото лице на Братя Галеви Тома Бельовски няма подозрение, че ще бъде правилен чиновник и през разум няма да му мине да ги краде. Освен това от него надали се чакат някакви чудеса от управнически подвиг, още повече, че той няма никакъв опит като управител. Работил е във ВиК-Дупница.

Защо Янко Кирилов е освободен, остава цялостна тайнственост. Не е изключено да се е поблазнил и да е решил, че има цялостна власт над компаниите, т.е. и над облагите им – настояват осведомени. Явно бегълците от закона са доста чувствителни, когато става въпрос за корупционни практики и спор на ползи в най-тясното им обграждане.

Подмяната на фрагментите публично е в ход от април. Тогава бащата на любовницата Юлиана става шеф на „ Атомик-Инвест “ ООД. Това е компанията, която е основана да построи, а по-късно да събере приходите от туристическия въжен превоз от хижа „ Пионерска “ до „ Седемте езера “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР