С домакинство на ОФК Костинброд ще започне участието си в

...
С домакинство на ОФК Костинброд ще започне участието си в
Коментари Харесай

Дубълът на Хебър започва срещу Костинброд

С домакинство на ОФК Костинброд ще стартира присъединяване си в новото състезание на Трета ЮФЛ дублиращият отбор на Хебър. Това отреди изтегления в Национална футболна база " Бояна " чоп за сезон 2021/2022 година Срещите от 1-вия кръг ще се играят на 7-ми август от 18 часа.

" За млад тим като нашия е добре, че започваме с домакинство. Като цяло обаче за нас всички мачове - домашен и като посетители ще бъдат еднообразно сложни и тежки, поради към момента нежната футболна възраст на момчетата.

Надявам на по-бърза акомодация на младите момчета към мъжкият футбол, тъй като задачата ни е да ги подготвим и развием за първият тим. Ще играем мач за мач и ще се хвърляме на 100 % на всеки съперник, пък каквото стане. Знаем, че ще мъчно, само че ще се опитаме да играем добър и прелъстителен футбол ", съобщи старши-треньорът на хебърци Спас Гигов.

Днес от 18 часа на спортна база " Георги Бенковски " воденият от него отбор ще срещне аматьорски отбор от Хасковско в поредна контрола от лятната подготовка на отбора.

Ето и всички двойки за първия кръг в Трета ЮФЛ:

Оборище - Пирин Бл II
Левски(Чеп) - Сливнишки воин
Хебър II - Костинброд
Чавдар - Надежда
Гранит - Банско
Беласица - Рилски състезател
Балкан - Ботев
Витоша(Б) - Кюстендил
Пирин(Рз) - Вихрен
Септември II - Пирин(ГД)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР