С докладите, че експертите са поискали от президента Джо Байдън

...
С докладите, че експертите са поискали от президента Джо Байдън
Коментари Харесай

Експертите по тестове за деменция, които Джо Байдън трябва да направи, са разкрити – как бихте постъпили вие?

С отчетите, че специалистите са поискали от президента Джо Байдън да направи когнитивни проби и да показа резултатите обществено, образец за това какво може да бъде този тест като беше разкрито.

Някои лекари приканиха 81-годишния мъж и Белия дом да бъдат изцяло транспарантни с всевъзможни резултати по отношение на умствената му заостреност, откакто Министерството на правораздаването го дефинира като „ възрастен мъж с неприятна памет ".

Монреалската когнитивна оценка (MoCA) се преглежда като " златен стандарт " за тестване на деменция и сходни положения. Това е 10-минутен тест, основан през 1996 година за експерти, с цел да схванат нечии когнитивни качества и да разпознават всяка дисфункция или признаци на деменция. Той прави оценка концентрацията, вниманието, паметта, езика, изчисленията, ориентацията, изпълнителните функционалности и образните умения.

През 2018 година някогашният президент Доналд Тръмп взе теста и се похвали с резултатите си по време на цикъла на акцията. Той към този момент прикани съп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР