С дербито Лудогорец - Черно море в понеделник приключва 21-ия

...
С дербито Лудогорец - Черно море в понеделник приключва 21-ия
Коментари Харесай

Дербито Лудогорец - Черно море слага край на 21-ия кръг в Първа лига

С дербито Лудогорец - Черно море в понеделник завършва 21-ия кръг от Първа лига. Двубоят в Разград стартира в 16,00 часа.

Черно море стартира втората част от сезона с вяра, че ще успее да задържи мястото си в топ 3 на класирането. В първия си конфликт " моряците " ще би трябвало да намерят метод да спрат първенеца Лудогорец.

Разградчани изиграха тежък мач преди дни в Швейцария против състава на Сервет в първи мач от 1/16-финалите в Лигата на конференциите, като вероятно не малко от фокуса за отбора ще е върху идния реванш след единствено 3 дни. Този мач като че ли не попада в категорията " наложителни ", макар че вероятно задачата ще е победа.

Черно море ще би трябвало да се оправи без една от звездите си Алекс Фернандес, който е пред трансфер в Русия и очевидно отхвърля да играе, което е вбесило Илиан Илиев.

По-рано през сезона Черно море завоюва с 1:0. Лудогорец обаче победиха в четири от последните си пет мача на собствен личен терен, до момента в който " моряците " имат единствено една загуба в техните последни пет срещи надалеч от у дома.

Пълна стратегия за 21-ия кръг на Първа лига:

Петък, 16 февруари

Хебър – Локомотив София 0:1

Събота, 17 февруари

Крумовград – Ботев Пловдив 2:1

Славия – Берое 3:0

Пирин – Левски 1:2

Неделя, 18 февруари

Етър – ЦСКА 1948 1:1

Арда – Локомотив Пловдив 1:2

ЦСКА – Ботев Враца 3:0

Понеделник, 19 февруари

16:00, Лудогорец – Черно море. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР