С демонстративен футболен двубой между сборни отбори, съставени от служители

...
С демонстративен футболен двубой между сборни отбори, съставени от служители
Коментари Харесай

Дузпи определиха победителя от демонстративния футболен сблъсък между институциите в Генерал Тошево

С показателен футболен дуел сред сборни тимове, формирани от чиновници на Общинска администрация, полицията, пожарната и гранична полиция, продължи второто издание на Седмицата на спорта в Генерал Тошево. Срещата се игра на изкуственото игрище за мини футбол в градския парк и мина под наслов „ Не на насилието! Да на спорта! “.

Футболният конфликт провокира много сериозен интерес измежду жителите и предложи първокласен футбол, красиви осъществявания, 10 попадения и осъществявания на дузпи за установяване на крайния победител.
Единият тим беше формиран от чиновници на полицията и пожарната, а другият – от такива на Общинска администрация и гранична полиция. Пожарникарите и служителите на реда първи нанесоха своя удар, като единствено в границите на 7-8 минути в средата на първото полувреме небрежно поведоха с 3:0. Малко преди паузата техният конкурент върна един гол и по този начин при резултат 3:1 приключи първата част.

Второто полувреме беше доста по-интересно и динамично. То стартира с напън на символичните домакини от Общинска администрация и гранична полиция, които заиграха по-атакуващо и резултатът не закъсня. В средата на втората част равенството беше възобновено за 4:4, като в заключителните минути на срещата остана време двата тима да си разменят по още един гол. Така при еднакъв резултат 5:5 приключи този трогателен конфликт и дузпите трябваше да дефинират носителя на трофея.

При наказателните удари победител стана тимът на пожарната и полицията, като би трябвало да се означи, че и двамата вратари демонстрираха страхотни умения и отразиха по няколко удара от бялата точка.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР