С Делян Пеевски сме равнопоставени като съпредседатели на ДПС“, заяви

...
С Делян Пеевски сме равнопоставени като съпредседатели на ДПС“, заяви
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров: С Пеевски сме равнопоставени като съпредседатели на ДПС

„ С Делян Пеевски сме равнопоставени като съпредседатели на Движение за права и свободи “, съобщи в ефира на „ Тази заран “ по БТВ единият от новоизбраните съпредседатели на придвижването Джевдет Чакъров.

Запитан за ролята на Ахмед Доган в партията и какъв брой постоянно се виждат, той отговори, че се виждат „ толкоз постоянно, колкото е належащо “, като главно разискват политически и партийно-организационни въпроси.

Чакъров бе безапелационен, че Движение за права и свободи няма да бъде корпоративна и платена партия, каквито опасения изрази преди време Доган, и че след извършената конференция се слага едно ново групово начало.

„ Не желаеме министри и няма да имаме министри. Не желаеме да сме част от съглашението сред ПП/ДБ и ГЕРБ “, съобщи още Чакъров. Той обаче прикани двете партии да намерят метод, с цел да има страната държавно управление.

„ Движение за права и свободи е предвидима партия и ще продължи да бъде такава. Движение за права и свободи е фактор за непоклатимост. Ние поддържаме пътя на България в Европейски Съюз и НАТО. Цената на поддръжката за това ръководство е страната да има демократично развиване “, добави съпредседателят на Движение за права и свободи.

Чакъров отхвърли да разяснява тематиката Магнитски. Според него глобите против Пеевски не са се отразили на поддръжката на АЛДЕ към Движение за права и свободи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР