С черна тopтa посрещна рождения си ден ямболията Динко Вълев

...
С черна тopтa посрещна рождения си ден ямболията Динко Вълев
Коментари Харесай

Динко вдигна шумно парти за ЧРД с ЧЕРНА ТОРТА!

С черна тopтa посрещна рождения си ден ямболията Динко Вълев през предишния уикенд, демонстрират фотоси в мрежата. Арт сладкарското произведение било направено особено за персоналния празник на предприемача, който чукна 34 година и се прочу като ловеца на мигранти около гражданските арести на бежанци преди няколко години.

Майсторът, основал тортата, е претворил в нейния дизайн пристрастеността на рожденика към колите и високите скорости. Основата на сладкиша е копие на черна автомобилна гума с дълбоки грайфери. На върха на тopтaтa е кацнал смален захарен модел на джип от известна немска марка. Логото на автомобилната компания е изрисувано върхy фондановата обвивка на сладкиша, както и върху повърхностно поставената захарна дрънкулка на отдалечено за кола.

Със сребърни числа е маркирана възрастта на рожденика, а името му е изписано с бели букви върху сладкиша. От фрагменти е обществената мрежа се схваща, че Динко е вдигнал празненство с близки и другари по случай персоналния си празник, за който получава стотици поздравления за здраве и благоденствие от почитатели у нас и в чужбина.

Във видеобръщение към тях Динко изяснява, че през последния месец е имал кофти моменти и кофти въодушевление. „ Такъв е животът, имам плюс и минус, не може единствено да е минус ", метафизичен обобщава Ловеца на мигранти.

Освен почерпката на маса за рождения си ден ямболията си подарил и рисково офроуд преживяване в планината. На връх Шипка Динко дрифтил в снега с мощен високопроходим джип, който съгласно мнения на фенове на високите скорости не е автомобил, а напряко снегорин, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР