С черкуване в храма Св. Димитър Солунски“, кв. Струмско започна

...
С черкуване в храма Св. Димитър Солунски“, кв. Струмско започна
Коментари Харесай

Николай Шушков започна кампанията си с молитва за здраве и благоденствие за всички благоевградчани

С черкуване в храма Св. „ Димитър Солунски “, кв. Струмско стартира днешният ми значим ден, в който започва моята акция за просперитета на Благоевград. Топли благодарности към Архиерейския наместник на Благоевградската духовна околия - Отец Павел, който отслужи молебен за здравето и благоденствието на благоевградчани и за триумф на акцията,това написа рано сутринта в първия ден на предизборната акция самостоятелният претендент за кмет Николай Шушков.

" Заедно с Неврокопски митрополит Серафим и членове на църковното настоятелство ще подтикнем миряните за горещи молебствия към Бога Светия Синод на Българската православна черква скоро да канонизира митрополит Борис, който да се трансформира в небесен покровител на нашия град.
Ангажирахме се също по този начин да ускорим построяването на храм “Св. Мина ” в Благоевград, да стартираме строителството на гробищен храм на територията на новите гробища и да стартира реставрацията на стенописите и иконостаса на катедралния храм „ Въведение Богородично “ в Благоевград.
Бог на пази Благоевград!, написа ощеН.Шушков

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР