С букет и танцувална стъпка той я хваща в прегръдките

...
С букет и танцувална стъпка той я хваща в прегръдките
Коментари Харесай

Менделсон: Памбос Агапиу и Елисавета

С букет и танцувална стъпка той я хваща в прегръдките си и й подарява кипърска пристрастеност. А тя не се отделя от дланите му, до момента в който всички към тях се отдадат изцяло на латино ритми. От залата, клуба или от организацията на най–големите конгреси на Балканите. Те са Памбос и Елисавета, за които шоуто продължава неуморно и у дома, където ги чака дребния им Крум.

Първият им контакт е в обществените мрежи, когато младата жена му написа, с цел да попита има ли свободно места в школата му.

" Aз бях негова ученичка ", описа Елисавета в предаването " Тази събота и неделя " по bTV. " Реших, че желая да танцувам салса отидох в школата, бях чула доста положителни мнения и по този начин се случи, че той незабавно ме взе в представителния си състав. Почнахме да пътуваме дружно, да танцуваме, да вървим по участия и по този начин последователно открихме любовта. "



Двамата са в цялостен синхрон - освен в танца, само че и в живота.

" Ние сме прекрасен екип ", показа Памбос. " Ние сме супер огромен екип. Мозъка е Ели, а аз съм лицето, което съставлявам. Ели знае по какъв начин да направи забава на хората.

Още едно нещо, което ги свързва неотлъчно, е синът им Крум, който желае да прави всичко и с двамата си родители.

" Крумчо доста държи да сме постоянно дружно ", показа Елисавета. " Да вършим постоянно всичко тримата, да седим на масата тримата, да ядем, да се разхождаме тримата. Не може да излезе единствено с мен или единствено с Памбос, би трябвало постоянно да сме тримата. "

Това е и позитивната страна на пандемията от Коронавирус за тях - получили са опция да прекарват повече време със сина си.

Най-важното качество, което Памбос цени в брачната половинка си, е честността ѝ. Според него тя не е способна да лъже. От своя страна Елисавета му се възхищава, че е грижлив мъж и татко и с него в никакъв случай не е скучно.



" Купонът в никакъв случай не свършва, до момента в който сме живи и здрави танцуваме и се забавляваме в действителност ", описа Памбос. " Танцът е живот, танцът е магия, танцът е това, което прави човек благополучен. Ние сме толкоз щастливи, тъй като танцувамe. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР