С брутален факт за конфликт на интереси стартира политическият проект

...
С брутален факт за конфликт на интереси стартира политическият проект
Коментари Харесай

Член на УС на БНТ в партията на Цветанов в остър конфликт на интереси

С жесток факт за спор на ползи започва политическият план на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Един от най-приближените до водача на новопръкналата се Политическа партия "Републиканци за България " е Виктор Серафимов.

Оказва се обаче, че индивидът на Цветан Цветанов - Виктор Серафимов е член на борда на Българска национална телевизия. Адвокат е и на продуцента Нико Тупарев, който пък през хора на Цветанов се приказва, че ръководи БНР.

В телевизията-майка Виктор Серафимов дава отговор за всички въпроси, свързани с бюджетирането, както и административното и правно застраховане на активността на Българска национална телевизия. На тази служба той се подвизава от май 2019. Преди това три години е бил член на УС на БНР

Въпросът към Цветанов и кохортата му е: Като Серафимов ще бъде политик, не е ли редно да напусне Българска национална телевизия, която е социална телевизия и не би трябвало да е обвързана политически.

Оскандаленият водещ в предаванията по Българска национална телевизия „ Вяра и общество “ и „ История.бг “ Горан Благоев също стана един от основните учредители на партията на Цветан Цветанов. Благоев е един участниците в митингите против държавното управление и се изявява като представител и на протестната трибунка на „ Основното трио “ при триъгълника на властта.

На събитието бе и напуснала Народното събрание депутатка Джема Грозданова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР