С богата празнична програма ще посрещнат президента на републиката Румен

...
С богата празнична програма ще посрещнат президента на републиката Румен
Коментари Харесай

Посрещат президента Радев в Труд с Виевската група

С богата празнична стратегия ще посрещнат президента на републиката Румен Радев в село Труд на следващия ден. Народният събор „ Свети Дух “ е отдаден на 150 години от построяването на църквата „ Света Троица “ и стартира от през днешния ден до понеделник, разяснява кмета Красимир Минков.

Първи ще се изявят ловците от локалната ловна дружинка с шампионат на пукотевица по панички. В неделя църковният храм ще отвори необятно порти, с цел да посрещне митрополит Николай и президента Румен Радев, който след службата ще се наслаждения на гениите от читалище „ Светлина “ - детски танцов състав „ Климентина “, духов оркестър и мажоретен състав. В късния следобяд ще се извие огромно хоро с оркестър „ Тракийско въодушевление “.

Празникът на Труд ще продължи и в неделя с литийно шествие и курбан за здраве в параклиса, а по-късно ще има и концерт на танцов състав „ Дикани “ от Царацово. Кулминацията на празниците ще е концертната стратегия на Виевски национален оркестър с началник Емил Узунски. Преди това известните родопски музиканти ще свирят на празниците в град Стамболийски и село Бенковски.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР