С безплатен вход на Асеновата крепост община Асеновград ще се

...
С безплатен вход на Асеновата крепост община Асеновград ще се
Коментари Харесай

Безплатен вход на Асеновата крепост за Деня без автомобили

С безвъзмезден вход на Асеновата цитадела община Асеновград ще се включи в честването на Европейската седмица на подвижността 2020 година В самодейността се чака да вземат участие поданици и посетители на града, както и чиновници от общинската администрация. От общината приканват жителите в границите на днешния ден (21.09.20 г.) да вземат участие в самодейността. Акцията ще се организира взаимно с районно управление (на МВР) - Асеновград.
Общинската администрация и полицията молят хората да оставят колите си най-малко за малко и да употребяват различен превоз. Целта е за ден планета да си отдъхне от замърсявания на въздуха. Освен това, по този метод всеки ще обезпечи и няколко минути опция на организма си да се наслаждения на двигателна интензивност в топлия есенен ден и да прегледа красивата природа на Родопите. Към спонтанния пешеходен тур до Асеновата цитадела може да се причислят всички искащи, като се възползват от безплатния вход и посетят туристическия обект от 09:00 ч. до 20:00 ч.
 Предложение: Всяка неделя да е ден без коли в София Предложение: Всяка неделя да е ден без коли в София
За поредна година София се включи в Международния ден без коли. По този мотив синята зона за паркиране в столичния център е затво...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР