с. Анево/Сопот. В невероятна празнична обстановка премина празникът на плодородието

...
с. Анево/Сопот. В невероятна празнична обстановка премина празникът на плодородието
Коментари Харесай

В празнична обстановка премина празникът на плодородието 2022 в с. Анево

с. Анево/Сопот. В невероятна празнична конюнктура мина празникът на плодородието 2022 в с. Анево. Николай Николов – кмет на обитаемото място, благодари за поддръжката и разбирането на всички поданици на с. Анево. Като същински хазаин обичайно и тази година кметът господин Николов се беше погрижил за богата музикална стратегия с присъединяване на оркестър „ Тракийско въодушевление “, националната певица Пепи Христозова, танцова групировка „ Елика Пловдив “ и добре уредени бюфети с качествени мезета и напитки.

В словото на общинския кмет Деян Дойнов се очерта желанието за работа във всички сфери, както и признателност за огромната ангажираност на аневци по всички проблеми, засягащи тяхното обитаемо място. Той благодари на „ ВМЗ “ ЕАД – гр. Сопот за тяхната доброжелателност към културния календар на община Сопот.

Дойнов акцентира, че нещата не постоянно се случват толкоз бързо, колкото желаят хората и съблюдава обещанието си към аневци на всеобщи мероприятия да афишира имената на общинските съветници, които са дали своят вот „ срещу “ и „ въздържал се “, с цел да се развива района. Той зачете имената на тези, за които партийните правила са по-важни от развиването на с. Анево и град Сопот, а точно „ срещу “ – ръководителя на общински съвет Сопот Нели Пенева и общинските съветници от ГЕРБ Галина Белезирева, Георги Григоров, Марин Бодуров - Вътрешна македонска революционна организация, Пепа Попова и Станислав Стоенчев от Българска социалистическа партия.

Аневци пожелаха на Николай Николов и Деян Дойнов да не престават да работят в същия дух, защитавайки техните ползи.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР