С 30 бона олекна Веселин Марешки, след като бандити инсценират

...
С 30 бона олекна Веселин Марешки, след като бандити инсценират
Коментари Харесай

Телефонът На Марешки Звънна Току-Що, Щеше Да Го Смачка В Ръката Си! Съобщиха Му С Треперещ Глас, Че

С 30 бона олекна Веселин Марешки, откакто бандити инсценират злополука и обират касиерката на аптеките му в Асеновград, която е била натоварена със задачата да подава пачките в локална банка – твърди уеб сайтът „ Трафик нюз “. Екшънът се разиграва в сряда измежду бял ден. Касиерката на аптечната компания пътува с автомобил към банката, с цел да внесе по сметка на сдружението дневния оборот, когато изведнъж в колата й се натрисат няколко маскирани бандити.

Докато дамата е още в потрес, бабаитите натоварват плячката в своята кола и отпрашват с мръсна газ в незнайна посока. Веднага е подаден сигнал до полицията и проверяващите се заемат да разнищят случая. Издирват се всички очевидци, които могат да дадат показания по случая или разполагат с информация за нарушителите.

Работи се по версия, че вътрешен човек е разполагал с информация за маршрута на касиерката и за сумата, която тя ще внесе в банката – изясняват проверяващи. Според друга версия казусът може да е инсценировка, защото произшествието по този начин и не се появи в формалния бюлетин на МВР-Пловдив.
„ Това не е първи удар по аптеките на Веселин Марешки. Преди 2-3 години беше обрана аптека, само че в Пловдив. И тогава крадците не бяха разкрити “ – настояват паметливи пловдивчани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР