С 3.2% са се увеличили цените на жилищата в Испания

...
С 3.2% са се увеличили цените на жилищата в Испания
Коментари Харесай

Цените растат независимо от пандемията

С 3.2% са се нараснали цените на жилищата в Испания през март на годишна база. Спрямо февруари растежът е 0.3%. В Мадрид годишното повишаване е 1.6%, а месечното – 0.2%. „ Очакваме значително понижаване на продажбите през второто и третото тримесечие на настоящата година. Възстановяването най-вероятно ще се случи в четвъртото тримесечие на 2020 година Що се отнася до цените, то те са по-стабилни, изключително в първокласния сегмент”, споделя основният анализатор в жилищния сегмент на интернационалната консултантска компания Knight Frank Ервет Алън.

В средата на март се следи растеж на онлайн огледите на елитни парцели при нулева интензивност при започване на февруари. Това демонстрира, че клиентите не престават да наблюдават пазара, без значение от пандемията от ковид.

Очаква се общата интензивност на пазара на недвижими парцели да се нараснали още повече на фона на либерализиране на рестриктивните мерки свързани с пандемията. Вече строителите и служащите в индустрията имат право да се върнат на работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР