С 15 гласа за“ и 12 против на днешната сесия

...
С 15 гласа за“ и 12 против на днешната сесия
Коментари Харесай

Освободиха предсрочно управителя на МБАЛ-Велинград - не слушал общинския съвет - Свят

С 15 гласа „ за “ и 12 срещу на днешната сесия във Велинград локалният Общински съвет приключи пълномощията на шефа на МБАЛ-Велинград доктор Данчо Гурдев. Предложението за освобождението му бе направено от кмета на общината доктор Костадин Коев, който се стимулира, че доктор Гурдев не изпълнявал решенията на общинските съветници.

В знак на противоречие с кметското предложение и последвалото предварително освобождение на доктор Гурдев като шеф на общинското здравно заведение, трима съветници от Политическа партия “ГЕРБ “ напуснаха групата и се оповестиха за самостоятелни. Извън залата в общината се чуха мнения, че докторът ще е най-вероятният претендент за кмет наесен от „ Продължаваме промяната “, откакто представители на партията през вчерашния ден излязоха с позиция за готвената кадрова рокада в общинската болница в курортния град. Още повече, че той е бил в предходната листа на Политическа партия за парламентарните избори.

Днес бе решено и да се образува комисия от Общински съвет, която да направи вътрешна инспекция в болничното заведение, откакто здравното заведение бе инспектирано от Изпълнителна организация „ Медицински контрол “ и се чака да излязат с отчет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР