С 11 български артисти продължи втората вечер от Beerфестът 2022

...
С 11 български артисти продължи втората вечер от Beerфестът 2022
Коментари Харесай

С много бира и богато музикално шоу продължава „BeerФест“ в Стара Загора

С 11 български актьори продължи втората вечер от " Beerфестът " 2022 в Стара Загора. WOSH MC и СЕКТА, F.O. & PEEVA, Billy Hlapeto & D3MO бяха измежду имената, които провокираха еуфория за почитателите и ги оставиха без мирис, оповестиха от Общината.
 Община Стара Загора
Присъстващите се допряха до всички сюжети на хип-хоп културата с бийтовете на DJ Stevie G и DJ Stanchika и енергичните момчета от брейк денс групировката No Name Crew.

Богатото музикално шоу продължава и през третата вечер на " Beerфестът ", тъкмо в 19:00 часа, когато на сцената ще се качи старозагорската група Overground Brass Band, с цел да зарадва публиката със завладяващите си осъществявания.

Малко след тях, своя четвърт век на сцена ще отбележат Мери Бойс Бенд, които ще поздравят всички със селекция от най-големите си шлагери през годините.

На сцената ще изгрее и младата певица, носителка на премията БГ Дебют - Риа, а към тях ще се причисли и незабравимия глас на Тони Димитрова, с която дружно ще изпеят за пръв път онлайн взаимната си ария „ Остани “.

Вечерта ще приключи точно с нейните най-хитови песни, трансформирали се в класика за българската музика. Голям интерес от страна на присъстващите провокират и интензивностите отвън музикалната стратегия, с които марките на пивоварна „ Загорка “ прибавят спомагателна доза наслада за гостите в границите на всички дни от фестивала.

Желаещите да провокират себе си или да премерят сили със своите близки, могат да си завоюват премия в мемори игра, както и да научат повече за самодейността #Зеленодействие.
 Община Стара Загора
А пък тези, които обичат да увековечават щастливите моменти, споделени с обичани хора, в фотография, театралничат пред специфичния фото корнер, напълно въодушевен от италианците.

Както всяка година по време на " Beerфестът ", всички, които желаят да запазят поляната до пивоварната чиста, могат да се включат в еко самодейността „ Бира за боклук “. Всеки, който съобщи цялостно чувалче с пластмасови и кен опаковки от бира на особено обособените за задачата пунктове, ще получи в допълнение и гратис студено питие.

„ Beerфестът “ се организира от 2015 година и през годините последователно се трансформира във значима част от календара с културни събития на Стара Загора. Негови уредници още от старта му са пивоварна " Загорка " и Община Стара Загора, с поддръжката на сътрудници и другари.

Повече детайлности за програмата и любопитна информация за „ Beerфестът “ можете да откриете на страницата на фестивала във Фейсбук:.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР