Рязко и неочаквано затопляне настъпи в отношенията между Галена и

...
Рязко и неочаквано затопляне настъпи в отношенията между Галена и
Коментари Харесай

Защо Мари и Галена заровиха томахавките?

Рязко и ненадейно стопляне настъпи в връзките сред Галена и Мария . Години наред те, меко казано, не се понасяха. Две от най-оборотните пайнерки спретнаха спонтанна взаимна изява в един от най-известните клубове в Слънчев бряг. Официално присъединяване бе на Галена, а колежката й бе в публиката с приятелки.

В момента, в който Галена запя парчето на Мария „ Най-добрият “ я предложения на сцената. Двете зарадваха феновете с спонтанен дует и кръшни танци. След еуфорията от взаимната им изява, почитателите си припомниха, че единствено допреди няколко години в сектора се носеха клюки за тиха война сред двете. Не можели да си поделят премиите на „ Пайнер “, които бяха спрени от съображения за успокоение в редиците на попфолк колоса. Чудели се по какъв начин да си поделят и хитмейкъра Кости.

В предишното битката за най-престижните категории в премиите на „ Пайнер “ бяха межди Галена, Мария и Преслава. Преслава обираше статуетките, за които колежките й бленуваха. И до момента в който Галена също отнасяше по някоя премия Мария даже не беше измежду номинираните. Това бе мотив да се заприказва, че не харесва Галена, напомня „ Уикенд “.

Двете „ тупалки “ се състезавали и по линия и на Кости Йонита. По време, когато композиторът стана любим на родите фолк певици, се понесе слух, че Мария била с убеждението, че е с преимущество пред останалите. Първо тя прослушвала всичко ново от Кости и едвам тогава колежките й. Дали това е правилно не излиза наяве, само че слуховете за тиха война межди Мария и Галена се носеха много дълго. Е, през днешния ден двете са много близки, настояват хора от сектора.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР