Ryanair съобщи, че е превозила повече пътници през януари, но

...
Ryanair съобщи, че е превозила повече пътници през януари, но
Коментари Харесай

Ryanair е принудена да отмени над 950 полета през януари поради конфликта между Израел и Хамас

Ryanair заяви, че е превозила повече пасажери през януари, само че разкри, че е трябвало да анулира повече от 950 полета заради спора сред Израел и Хамас.

Бюджетната самолетна компания, основана в Дъблин, сподели, че е имала 12,2 милиона клиенти предишния месец, което е нарастване от 3 % по отношение на 11,8 милиона души, с които е летяла през същия месец на предходната година.

Той работи към 71 000 полета през януари, само че беше заставен да анулира полети вследствие на продължаващия спор в Газа.

Коефициентът на претовареност на компанията – значима мярка за самолетните компании за това какъв брой добре запълват местата в своите самолети – спадна от 91 % на 89 % на годишна база.

Ryanair сподели, че коефициентът на натоварване е намалял заради премахването на полетите му от някои „ пиратски ” онлайн туристически сътрудници през декември.

Уебсайтове, в това число Booking.com, Kiwi и Kayak, взеха решение да отстранен Ryanair от уеб страницата си, решение, което самолетната компания по-рано сподели, че „ поздрав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР