Рядко ни остава време да поспрем и да си дадем

...
Рядко ни остава време да поспрем и да си дадем
Коментари Харесай

Телевизорът, за който 5 пъти си казахме Еха, наистина ли?

Рядко ни остава време да поспрем и да си дадем сметка какъв брой доста се е трансформирал методът ни на живот единствено за няколко години. Затова през днешния ден ви предлагаме да създадем едно малко странствуване дружно с тв приемниците на Samsung - компанията, която постоянно е в синхрон с метода на живот на своите консуматори, както и да разгледаме най-новия им начин на живот модел.

Любопитен е фактът, че за 16 следващи години Samsung Electronics Co, Ltd. е водач на световния пазар на тв приемници, а това несъмнено се дължи на нововъведенията, които компанията не стопира да предлага. През годините Samsung пусна на пазара редица революционни оферти, измежду които са първият тв приемник с Edge подсветка, първият 3D LED тв приемник, първият Smart TV, както и първият закривен тв приемник с Ultra HD. През 2015-а година пък Samsung провокира същинска гражданска война на пазара, откакто дебютира със своя първи начин на живот тв приемник - The Serif. Оттогава насам компанията сътвори още приемници, които надграждат всекидневието на модерния човек, отговаряйки на неговите потребности, жанр и дух - това са The Sero, The Terrace и The Frame. Така единствено за няколко години Samsung съумя да трансформира общоприетия тв приемник в хубав подробност от интериора на модерния дом.



През 2022 година се появи и най-новият модел The Frame, който преобразява сполучливо всеки дом в стилна и персонализирана изложба. Той несъмнено би могъл да се трансформира в най-ценното попълнение в персоналната ви арт сбирка.

Моделът дебютира за първи път на пазара през 2017-а година и оттогава става все по-добър. Проектът The Frame е създаден взаимно с дизайнера Ив Бехар, който споделя, че концепцията му е била да избяга от концепцията за тв приемника като “черната кутия, закачена на стената ”. Така той основава артикул, който е синергична част от вкъщи и метода на живот на човек.

Тази година пък The Frame дебютира с чисто новия си непрозрачен екран, който безусловно го преобразява в картина. Така, когато тв приемникът е включен, той се държи като актуален QLED 4K правоприемник с 3D Dolby Atmos тон, когато е изключен обаче, вместо скучния черен екран, на него могат да бъдат показани всевъзможни творби на изкуството.

Така The Frame може да се трансформира в “хранилище ” за вашата първа арт сбирка, а във времената, в които изкуството като че ли стартира от ден на ден се отдалечава от нас, такова прекарване би могло да се трансформира в скъп опит и приятност за сетивата. Още по-ценното е, че можете да разгледате детайлно едни от най-популярните творби на изкуството от удобството на личния си хол.

Ето за какво си казахме 5 пъти “Еха! Настина ли? ”, когато го видяхме за първи път онлайн:

Еха! - Колко е хубав!

The Frame е основан с концепцията да наподобява като цифрово платно с тънка рамка за картина и в действителност основава чувството за произведение на изкуството. С помощта на Slim Fit Wall Mount и полупрозрачния One Connect кабел, тв приемникът може да бъде закачен тъкмо като картина на вашата стена вкъщи.



Еха! Имам 1600 творби на изкуството!

С помощта на Art Mode и Art Store можете да преобразим дома си в персонализирана изложба. От Art Store можете да избирате сред 1600 творби на изкуството от международни музеи и галерии, а в допълнение към това бихте могли да употребявате и най-ценните си персонални съкровища - фамилни фотоси, които да подберете за екрана на своя арт тв приемник.

За да се ориентирате по-добре в морето от картини в Art Store, новата му версия ще подбере за вас специфична селекция от курирани оферти, основани на вашите желания, а по този метод ще бъдете сигурни, че в персоналната ви виртуална арт сбирка, ще има само платна, които ви харесват.



Еха! Българската диря!

За да отговори на разнообразните желания на своите клиенти Art Store предлага творби на изкуството от целия свят. В това число на художници от Югоизточна Азия до Канада и от Южна Африка до Европа. В духа на тази концепция през актуалната година Samsung разгласи дълготрайното си партньорство с художника Павел Митков, което носи името " Out of The Frame ". Съвместната самодейност съумява сполучливо да преодолее границите сред материалното и цифровото, а Митков е първият българин, чиито картини са включени в Samsung Art Store.

Така те се подреждат във виртуалното пространство на Samsung, паралелно до изкуство от Лувъра, Националната изложба в Лондон, музея “Метрополитън ”, музея “Прадо ”, музея на “Ван Гог ” и други

Еха! Матов екран без отражения!

Невероятната симбиоза сред цифровия свят и света на изкуството се получава с помощта на изкусните механически характерности на The Frame 2022 година Изумителният му екран е 4К QLED, а матовият екран, без отражения, съумява да пресъздаде изцяло реалистично багрите на творбите на изкуството. Така новият модел на начин на живот тв приемника съумява да сложи неговия Art Mode на едно безусловно ново равнище и картините към този момент имат капацитета да наподобяват като същинско платно.

В допълнение към това екранът на The Frame има специфичен датчик, който приспособява яркостта на картината по отношение на заобикалящата я светлина, което прави прехода от деня към нощта равномерен и прелестен за окото. По този метод можете да сте сигурни, че дисплеят ще бъде забележим при мощна светлина и няма да нервира очите ви вечер.



Еха! Мога да го персонализирам по мой усет!

The Frame се предлага с многообразие от магнитни рамки, с които елементарно може да се персонализира. Бихте могли да изберете сред съвременна и скосена рамка, като модерната може да бъде закупена в бяло, тиково дърво, кафяво или бежово, а скосената - в бяло и керемиденочервено (за 55‘‘ и 65‘‘).

Ако и вие сте си споделили “Еха! Настина ли? ”, бихте могли да получите спомагателна информация за модела.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР