Рядка по рода си възможност за среща с някои от

...
Рядка по рода си възможност за среща с някои от
Коментари Харесай

Най-добрите лекари от България и света ще преглеждат и консултират безплатно в НДК този уикенд

Рядка по рода си опция за среща с някои от най-хубавите експерти на опазването на здравето в Европа, с употребяваните от тях технологии и с опциите за здравен туризъм, предлага провеждащото се на 6 и 7 октомври в Националния замък на културата (НДК) в София здравно ревю Expo Hospitals 2018.

Това първо в категорията си самопризнание за значимостта на здравните заведения в нашия живот ще бъде публично намерено в 11 ч. тази събота в централното предверие на НДК.

По време на събитието, което се организира с поддръжката на Национална пациентска организация, ще се организира и благотворителен базар за деца с церебрална парализа. Всеки искащ може да донесе лаконства, играчки и дрешки, които да се продават в помощ на децата. Всяко начало е мъчно, а желанието на уредника госпожа Ива Панева-Стърнад да подсигурят безвъзмездни съвещания и здравни препоръки от най-хубави специалисти в здравната сфера в Европа, ги е принудило да лимитират площта на ревюто и броя на участниците в него, което обаче не е за сметка на качеството. Входът за форума е безвъзмезден, а също и срещата с всеки от българските и задгранични участници.

Като съчетава пристрастеността към медицинските технологиите и услуги с същински взор върху системата на лечебните заведения и други заведения, имащо отношение към медицината, Expo Hospitals 2018 си слага амбициозната задача да трансформира желанието на лекарите да оказват помощ и волята на пациентите за първокласен живот в комбиниране на дух и практики. Модерните технологии и артикули, употребявани в медицината, дават отговор на провокациите в тази сфера на науката и практиката.

Те усъвършенстват сигурността на пациентите, покачват успеваемостта на лекуванията и другите форми на терапия, поддържат качеството на живот на хората и обезпечават техния комфорт. Преглед на програмата на ревюто демонстрира да вземем за пример, че посетителите ще имат редкия късмет за безвъзмездна консултация с водещи български кожни лекари от клиника Derma-Act. Представители на клиниката ще преглеждат на място с неповторим уред VISIA, показващ проблеми на кожата на лицето, които може да се проявят до 7 години напред в бъдещето. Същевременно ще предложат и благоприятни условия за предотвратяването им.

Благодарение на техниката и експертността лекарят-дерматолог може да разполага с информация за шестте съществени казуса, от които кожата на пациента вероятно би страдала: бръчки, пъпки, пори, несиметричен загар, съществуване на бактерии в порите, и пигментни петна от прекалено излагане на слънце. Също без никаква мисъл за възнаграждение ще преминат и прегледите на Очна клиника „ Ресбиомед ", които ще изследват положението на зрението на посетителите с единствения в България уред с марка CLEARPATH DS 120, който може да открива и захарен диабет от вид 2 до 7 години преди появяването на клинична картина.

В последно време у нас изключително сензитивен е дебатът за положението на здравната услуга и по тази причина по какви правила тя да се заплаща, с цел да бъде най-справедлива за пациента. Каква по-добра опция за гостите на ревюто от това да се срещнат с експертите на компанията „ Дженерали Застраховане "? Застрахователят пък ще има своя късмет да тества продуктите си в сходна среда, където се събират повече хора. Дошлите в централното предверие на НДК в събота и неделя ще получат консултация какъв най-подходящ медицински осигурителен артикул биха могли да подберат за себе си и фамилиите си. „ Медицинска Застраховка Закрила " да вземем за пример предлага опция за високи вложения в здравето.

Застрахователен пакет „ Алтернативно лекуване " пък може да се подписа като в допълнение покритие към „ Закрила " и да обхване осъществените в интервала на застрахователното покритие разноски за здравни услуги и/или артикули, произлизащи от заболяване или в резултат на акцидент и свързани с извършени по отношение на застрахования, неконвенционални способи за удобно влияние върху самостоятелното здраве, както и някои артикули и така нататък останалото – на ревюто... Безплатни съвещания ще дават ортопеди, гинеколози, гастроентеролог и офталмолог от известната и влиятелна болница „ Света София " в столицата, която напълно скоро ще открие и високотехнологичния си нов корпус.

А измежду най-интересните техники, които ще бъдат разкрити в границите на Експо Хоспитал 2018, е оперативното лекуване на диабет вид 2. По този случай в София ще дойде доктор Турул Демирел от Турция, който има частна процедура и прави неповторимата интервенция за лекуване на доста публикуваната, изключително измежду възрастните хора, диагноза на захарната болест. Също от Турция ще се показа доцент доктор Зафер Токташ – един от най-видните неврохирурзи. Д-р Токташ е приет за водещо име в лекуването на мозъчни тумори и гръбначни болести. VitaYana Holistic & Yoga Studio e холистичен център отдаден на здравната предварителна защита.

Алтернативният метод към болесттите и неразпложоненията при хората е едно от модерните посоки, прилагани като добавка към здравната грижа. Споменатият център предлага лични лечебни йога практики и виброфит терапия ориентирани към изцяло физическо подсилване на тялото. Изготвят личен хранителен проект на база генетичен тест и ДНК разбор. А генетичните им проучвания откриват още диабет вид 2, остеопороза и ревматизъм, злокачествени тумори; сърдечно-съдови болести, инсулинова устойчивост, наднормено тегло и затлъстяване, реакция към храни и други Адеа център ЕЕГ-биофийдбек съществува от 2005 година и се занимава интензивно с неврологичния способ.

Те за първи път ще показват на ревюто новаторски медицински способ за „ противоположната връзка " от стимулиране на централна нервна система. Това е способ, които дава опция за саморегулация на биологичните процеси. Всички предлагани от Биогенис артикули пък са особено ориентирани към жизненоважните за хората детайли – въздух и вода.

Посетителите на ревюто ще могат да получат информация за артикули за филтриране на въздух и вода. Те са малко, само че значимо, начало към по-добрия живот и приближен асистент във всеки съвременен дом. Участва още медико-диагностична лаборатория „ Д-р Ноневи ", оборудвана с най-съвременна инсталация, с съвременна осведомителна система и други особености, позволяващи качествено, бързо и тъкмо осъществяване на проучванията и приемане на резултатите в комфортно за пациента време и по желан от вас метод: на място, по факс, посредством sms, по e-mail или непосредствено от интернет на страницата на лабораторията с самостоятелна ключова дума.

Още доста други експерти ще чакат посетителите на Expo Hospitals 2018, с цел да ги осведомят за новаторски диагностики и способи на лекуване. Участниците в ревюто Expo Hospitals 2018 са ситуирани по щандовете както следва: 1. Medical Karaci - Болници в Турция: Liv Hospital KOÇ University Hospital American Hospital Memorial Hospitals Group Associate Professor Tuğrul Demirel Irmet Hospital Romatem Hospitals Group Okan University Hospital BATIGOZ Reyap Hospital Tanfer Clinic Medipol Mega University Hospital Yeditepe University Hospitals Medical Park Hospitals Group Medicana Hospitals Group Болници в Европа: Medical Karaci Partners Clinica Universidad de Navarra Spain Clinica Irema Spain Cellthera Clinic Czheh Republic ISCARE Clinic Czheh Republic Reuth hospital Israel BioTexCom Clinic Ukraine Anova IRM Stem Cell Center Germany NM Genomix Bulgaria Vitus Prostate Center Germany Swiss Medica Clinic Sarbia International Clinic Dr. Vorobiev Sarbia 2. Derma-Act 3. МБАЛ "Света София " 4. Дженерали Застраховане АД и Дженерали Закрила Медико-Дентален Център 5. Фондация "Майки за донорството " 6. Очна клиника РЕСБИОМЕД 7. Адеа център ЕЕГ– биофийдбек 8. Биогенис 9. Медико-диагностична лаборатория „ Д-р Ноневи " 10. VitaYana Holistic
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР