Рутинното изплакване не осигурява необходимата чистота в тоалетната. Основните хигиенни

...
Рутинното изплакване не осигурява необходимата чистота в тоалетната. Основните хигиенни
Коментари Харесай

Блестящо чиста тоалетна с едно малко усилие

Рутинното изплакване не обезпечава нужната непорочност в тоалетната. Основните хигиенични правила изискват постоянно разчистване и стерилизация на тоалетната, като място на евентуална централизация на нездравословни микроорганизми.

Качеството на водата в домовете ни постоянно е неприятна и в доста райони нейната неотстъпчивост е доста висока. Уплътненията в резервоара не постоянно пасват идеално. В резултат водата, наситена с вар и наслойка, се стича по тоалетната, боядисвайки я с причудливи, само че извънредно непривлекателни линии. А небрежното отношение към наложителното измиване на водата след подаване на потребност води до последователно увеличение на депозита, прочут като уринарен камък. Дори на чисто нов тоалет могат да се появят неприятни ръждясали „ следи “ и сиви петна. И тогава ще би трябвало да полагате непрекъснати старания за разчистване на тоалетната от наслойка и отлагания.
 Направете това и ще забравите за неприятната миризма на обувките през лятото Направете това и ще забравите за неприятната миризма на обувките през лятото
За доста от нас мисълта да демонстрираме стъпалата си обществено е чист призрачен сън, изключително през лятото, когато са били в затворени обувки през ц...

Нежни способи за разчистване

Експертите знаят няколко метода за елементарно избелване на тоалетна благодарение на налични принадлежности, които са лесни за намиране във всеки дом.

Чаша 9% оцет, загрята до 40 градуса, излята в купа за няколко часа, може да отстрани забележителна част от замърсяването. Препоръчително е да добавите малко йод или сол, с цел да засилите резултата.

Извършете операцията вечер, тъй че разтворът да остане в обекта за разчистване през нощта. За да консолидирате резултата, повторете процедурата няколко пъти.
 Използвате меламинова гъба неверно! Ето по какъв начин е вярно Използвате меламинова гъба неверно! Ето по какъв начин е вярно
Наскоро по рафтовете на домакинските почистващи препарати се появи незаменимия асистент на всяко семейство – снежнобялата меламин...

Достойна опция на оцета е лимонената киселина. За едно разчистване е задоволително да се излее и да се остави наличието на две сашета за няколко часа. Експертите споделят, че елементарната лимонена киселина с хранителни качества отстранява варовика по-бързо.

За да получите тоалетна паница с девствена непорочност, е задоволително да повторите процедурата 2-3 пъти.

Универсалната и добре позната " Белина " се излива в тоалетната, авансово освободено от вода благодарение на бутало. Не се предлага да се излива белина в тоалетното казанче, защото тя, интензивно отделяйки хлор, оказва неподходящо въздействие върху тялото.

Един от най-лесните способи за разчистване на банята е содата за самун. Покрива се с пълен пласт по цялата нечиста повърхнина и се оставя за една нощ. Содата е добра, тъй като не създава токсични изпарения, когато реагира с вар. Сутрин даже детето не би трябвало да се опасява да отиде до тоалетната. Пенливата вода, която съдържа лимонена киселина, се оправя добре с всевъзможни замърсявания. Налейте няколко литра напитка в казанчето за боклуци и сутринта няма да разпознаете повърхността му.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР