Рутинна съвместна операция по линия на битовата престъпност, е поводът

...
Рутинна съвместна операция по линия на битовата престъпност, е поводът
Коментари Харесай

До края на годината ще има драстичен спад на битовата престъпност, увери Гешев

Рутинна взаимна интервенция по линия на битовата престъпност, е мотивът за визитата на основния прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във в Пещера.

Днес сходни интервенции се организират на територията на съвсем всички области в страната, сподели той пред медиите.

Важно е какви са резултатите, има формирани две досъдебни производства. 10 са арестуваните при спецоперацията в Пещера. У тях са открити опиати.

По-важно е да не се случват закононарушения и нарушавания на закона, съобщи основният прокурор.

По думите на Гешев, резултатите по линията на битовата престъпност до края на годината, ще са забележими за цялото общество, и ще има фрапантен спад на този тип престъпност.

Получен е отчетът на ДАНС за 14 от най-големите приватизационни покупко-продажби от на прехода, като се стартира с Кремиковци, уточни основният прекурор.

“Приватизационният развой беше огромен обир на българското население. Спечелиха единици хора. Във всяко обитаемо място ще чуете една и съща история - по какъв начин заводът е бил продаден и разграбен. Трябва да опитаме да затворим тази страница от престъпния преход”, добави още основният прокурор.

Очаквайте детайлности...
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР