Рут Колева избяга от изолацията заради коронавируса в Мексико, в

...
Рут Колева избяга от изолацията заради коронавируса в Мексико, в
Коментари Харесай

Рут Колева избяга короната в Мексико и цъфна на протести в Ню Йорк

Рут Колева избяга от изолацията поради ковид в Мексико, в която попадна напълно ненадейно при започване на карантината през март, и прекара в страната цели три месеца. В сряда Рут е съумял да излети за Ню Йорк, който в последните години е нейното непрекъснато местопребиваване.

Още с идването си в мегаполиса певицата се оказа в сърцето на митингите против расизма и полицейското принуждение. Те бяха предизвикани, откакто ченге притисна с крайник в продължение на осем минути и удуши престъпния вид от афроамерикански генезис Джон Флойд в Минеаполис. Ден след идването си в Ню Йорк Рут се включва в многохилядния протест в сърцето на Манхатън, сподели тя в свое видео в обществената мрежа. Рут изяснява, че до момента в който звучи националният химн на Съединени американски щати, множеството коленичи пред библиотеката на Ню Йорк. " Знанието е мощ ", скандират те.

" Това е доста впечатляваща  картина, тъй като тези хора тук знаят какво желаят да реализират и по какъв начин да го създадат ", отбелязва Рут. Тя разяснява, че в този момент шествието е спокойно и доста добре проведено.

" Протестът ще продължи и през идващите дни. Надявам се да е кротичък, както и през днешния ден. 90% от хората с маски, с цел да се пазят от вируса. Дано идващите дни няма взрив на инфектирани поради събирането на хиляди хора на едно място. Пандемията още не е свършила и би трябвало да сме деликатни ",  отбелязва Колева, представена от „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР