Руснаците ще идат в рая в случай на евентуална ядрена

...
Руснаците ще идат в рая в случай на евентуална ядрена
Коментари Харесай

Путин: Ако има ядрена война, руснаците ще идат в рая

Руснаците ще идат в парадайса при положение на възможна нуклеарна война, защитавайки се с войнска решителност, заяви  президентът Владимир Путин на дискусионния конгрес на клуб " Валдай " в град Сочи.
 Трагедията в Керч е и поради глобализацията и обществените мрежи, разгласи Путин  Всеки изобличен съветски разузнавач и всяка паднала ракета към този момент удрят по рейтинга на Путин
Агресорът би трябвало да разбере: наказването ще бъде неизбежно, той ще бъде погубен. А ние, като жертва на експанзия, като мъченици, ще отидем в парадайса. А те, те просто ще умрат, даже няма да имат време да се разкаят, каза Путин.

Руският президент разяснява, че в случай че се стигне до нуклеарна война, Москва ще изчака да се увери, че е обект на нуклеарно нахлуване, само че няма да употребява първа тези оръжия.

Путин разяснява въпрос от публиката дали американският президент Доналд Тръмп чува единствено себе си. Руският президент отговори, че това не е правилно и че той поддържа стабилизирането на двустранните връзки:

" Може той да се държи по този начин с някои други, само че тогава те сами са си отговорни. Аз имам изцяло естествен и професионален разговор с него и, несъмнено, той се вслушва в мен. Виждам, че реагира на причините на своя събеседник. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР