Руснаците продължават да имат пълно доверие в президента Владимир Путин, въпреки

...
Руснаците продължават да имат пълно доверие в президента Владимир Путин, въпреки
Коментари Харесай

Путин доволен, какво става в Русия

Руснаците не престават да имат цялостно доверие в президента Владимир Путин, въпреки експанзията в Украйна, военните закононарушения и неудобствата за народа поради глобите.

" Нивото на доверие на съветските жители към президента Путин се е нараснало с 1,2 процентни пункта за една седмица, достигайки 81,5% съгласно Общоруския център за проучване на публичното мнение ", заяви съветската осведомителна организация ТАСС, предава epicenter.bg. Проучването е извършено от 5 до 11 септември измежду 1600 души на възраст над 18 години.

-->

" На въпроса за тяхното доверие във Владимир Путин, 81,5% от интервюираните дадоха отговор позитивно, а утвърждението на работата му е 78,3% ", написа още в разбора.

Работата на съветското държавно управление се харесва от 51,6% от интервюираните (+0,9 процентни пункта), до момента в който начинанията на премиера Михаил Мишустин са утвърдени от 52,5% от интервюираните (+1 процентен пункт за една седмица). В отчета се прецизира, че на премиера се доверяват 63,3% от интервюираните (+1,8 процентни пункта за седмицата).

Нивото на поддръжка за партията " Единна Русия " е 40,7%, прецизира ТАСС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР