Руснакът Митрадевананда Свамин, задържан в Бургас, след като е бил

...
Руснакът Митрадевананда Свамин, задържан в Бургас, след като е бил
Коментари Харесай

Издирваният от Интерпол за убийство руснак Митрадевананда наел два апартамента у нас - в Бургас и София

Руснакът Митрадевананда Свамин, арестуван в Бургас, откакто е бил търсен от Москва за извънредно тежки закононарушения, беше докаран преди малко в Апелативен съд. Магистратите в Бургас би трябвало да решат дали да бъде доказано задържането му. Той е наел два жилището у нас - в Бургас и София, написа burgasinfo.com.

Митрадевананда С., на 40 година от гр. Хабаровск, Амурска област, Русия, е арестуван от съда на 02.06.2017г. за период от 40 дни по искане на Окръжна прокуратура – Бургас, с оглед екстрадиция в Русия. Митрадевананда С. е обитавал краткотрайно в гр. Бургас. Той е търсен по каналите на Интерпол по заповед за арест издадена на 05.04.2017г. от арбитър в Районен съд в Москва. Руският жител се търси от страната си за ликвидиране, което е осъществено на 18.06.2016 година Престъплението има собствен аналог в българското наказателно право – чл.116, ал.1, т.5 и т.9 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 15г. до 20г., пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

Налице са и данни за осъществени и други закононарушения от Митрадевананда С., а точно – полово принуждение и мъчения над деца. Сочи се, че лицето е водач на престъпна група, основана за набиране на дами от Русия, Украйна и Беларус, посредством Интернет. Момичетата са били принуждавани да прекратят всевъзможни контакти с техните близки, да имат полови връзки с лицето, да вземат участие във филми с порнографско наличие и да проституират в Европа, Съединени американски щати и Мексико. Същият е обвинен и за убийството на малолетно момче, което е безследно изчезнало на 17.03.2016г., както и за мъчения и насилствени полови дейности против други лица.

Руските медии изобилстват от години с информация за Митрадевананда като предводител на порносекта.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР