Руснак бе убит от акула в Червено море, край бреговете

...
Руснак бе убит от акула в Червено море, край бреговете
Коментари Харесай

Акула уби човек в египетски курорт. Дестинацията често е предпочитана от наши туристи

Руснак бе погубен от акула в Червено море, край крайбрежията на египетския град и курорт Хургада, предадоха международните организации.

Мъжът е на двайсетина години. Руският общоприет конкул в Египет Виктор Воропаев разясни, че не става дума за екскурзиант, а за непрекъснато пребиваващ в Египет руснак.

В интернет се завъртяха и фрагменти от самата офанзива.

Акулата е била уловена, заяви египетското министерство на околната среда. В продължение на два дни ще бъдат неразрешени къпането и водните спортове в района на офанзивата.

Червено море е доста известна туристическа дестинация в Египет. Акулите не са необичайност там, само че доста рядко нападат плувци, в случай че последните не преминат оттатък позволената за къпане зона.

През юли 2022 година двама туристи – австрийка и румънка – бяха убити от акула покрай Хургада. През 2018 година чешки екскурзиант беше погубен от акула край крайбрежията на египетски плаж на брега на Червено море. Същата орис сполетя и немец през 2015 година и германка през 2010 година

Хургада е постоянно желана дестинация от българските туристи. Почти всяка наша туристическа организация предлага предложения за египетстския курорт.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР