Руслан Борисов-Азарей е ученик на Люмиер, който е представител на

...
Руслан Борисов-Азарей е ученик на Люмиер, който е представител на
Коментари Харесай

Азарей: Какво очаква зодиите през 2020 година?

Руслан Борисов-Азарей е възпитаник на Люмиер, който е представител на Френската астрологична школа.
Роден е през 1973 година под знака на Скорпиона, откъдето произтича неговото въодушевление по окултното и мистичното познание. През 90-те години стартира да демонстрира интерес към духовните въпроси и се среща с другите международни и български езотерични обичаи.
 Резултат с изображение за азарей

" Приемам за шанс запознанството си с Люмиер, с който извървях дълъг път на образование и поддръжка в практическото приложение на науката астрология. Влиянието на небесните тела върху нашето съществуване се разгръща и в работна среда, във компаниите и организациите, както и върху страните ", споделя Азарей.
Според Азарей международната астросоциология разрешава да се проучват явленията, които се зараждат в нациите. След продължителни и задълбочени проучвания се създават прогнозите за съдбините на дадена страна.


ОВЕН 

На представителите на зодията Овен евентуално ще се падне шансът „ Нов дом "  от новогодишната баница. Това ще ги накара да харчат пари повече, в сравнение с би трябвало. Нека бъдат внимателни и рационални. Щастието ще ги огрее и в любовните им завършения. Спортът ще им се отрази добре и те ще изразходват с наслада бликащата в тях сила. Ще бъдат дейни при ръководството на непознатите пари.

Естествената им интензивност ще ги отличава и при половите им закачки. Най-много и всепоглъщащо ще ги занимава кариерата. Не единствено ще мислят за нови контракти, само че, където и да работят, те ще са моторът за преструктуриране и разширение на бизнеса. Ще се радват на другарства от женското съсловие. В нравствен проект ще търсят смяна на своите възгледи. Далечните им пътешествия ще бъдат изпълнени с мечти и ентусиазъм. Комуникацията с ръководители или представители на властта ще тече сполучливо, изключително когато става дума за пари. Ще бъдат благословени с дара на любовта и вярата.

ТЕЛЕЦ

Нов имидж ви чака вас, Телци. Екстравагантност при разноските няма да ви е непозната, изключително що се отнася до далечни пътувания. Ще имате предпочитание да учите нещо ново. Фамилията ще бъде извор на благополучие и наслада. С брачния или бизнес сътрудник може да имате опълчване във финансовата сфера. Те ще са дейни и инициативни, а вашето предпочитание за сигурност и непоклатимост може да срещне недоумение. Приспособете се към изискванията. Ще деянията интерес към ново знание за духовно израстване. Телците?

Ами да! Вие прагматично желаете да съчетаете себепознание с професионална преквалификация. Вероятно у вас назрява желание да преосмислите своите авантюристичен проекти и да се обърнете към скалистите земни форми, като сполучливо заземите енергийния си капацитет. По-младите девойки ще са другарски настроени към вас, мъже Телци. Ще се осъществен ваши очаквания за другарство. Ще получите поддръжка от жена, която е духовно издигната.

БЛИЗНАЦИ 

Комуникативните Близнаци ще имат нови планове за правене на пари. Ще обмислят по какъв начин да подобрят дизайна на жилището си. Ще пътуват за наслаждение и любовта може да ги срещне при някоя безгрижна разходка. Ще работят интензивно и ще дават оферти за по-ефективно ръководство на паричките. Удачно ще е да преструктурират заема си и да приключат с някои остарели отговорности.

Необходимо е да внимават със здравето си и да не прекаляват с умствените си натоварвания, изключително в длъжностен проект. Ще желаят да пътуват далеко с другари и там ще им се удаде опция да завържат някой флирт. Очаква ги смяна в кариерата, която ще бъде повлияна от чужденци или от жена, облечена във власт. Внезапно могат да решат да пътуват в непозната страна, а е допустимо да бъдат изпратени в командировка там. Интересите им към окултната и друга духовна литература ще бъдат подчертани. Ще се появят неочаквани пориви и стремежи да стартират нещо ново в личностното си израстване и осъзнаване. Природата ще им оказва оздравяващ резултат.

РАК 

Нов имидж ще вълнува Рака и кой ще му удовлетвори мерака. Промени в партньорствата ще има през цялата година. Измененията и преструктурирането ще са с фокус сферите, където се изисква сътрудничество – брак или съдружничество. Юридическите въпроси ще са облагодетелствани. В длъжностен проект може да чака да приключи едно бизнес партньорство. Спекулативните настройки ще са от изгода, в случай че се надява на шанса си при правенето на пари. Ще се закача и флиртува и няма да ни учуди неговата интензивност в любовните простори.

Привлекателността на Раците ще се дължи на половото им лъчение. Спортът ще се отрази добре на здравословното им положение. Ако вървят измежду природата, ще търсят поддръжка от децата или по-възрастните от тях. Успех ги чака в справяне с заеми и налози. Предстои им едно далечно пътешестване, което ще бъде вдъхновяващо. Представителка от женското съсловие ще предизвика духовните им настройки, които чакат смяна. Ще изпитат предпочитание да се допрян до истини, прикривани от обичайните вероизповедания. С другари ще си приказват за пари.

ЛЪВ 

Лъвът шанс ще има през Новата година. Но шансът му ще спори, в случай че работата му върви. Там ще бъде фокусът на напъните му – работа с юристи и с ръководители, оправяне на остарели работи, документи, контракти – всичко това ще ангажира мозъка му през идната година. Ако почисти мазето и тези пространства, където е оставил старите „ лъскави доспехи ” ще се почуства удовлетворен и освежен. Ще бъде подготвен да финансира ремонта на своята „ бърлога ”. В брака ще го чака приятелско въодушевление. Ще бъде любимец на богинята на Любовта.

Съдружията ще му донесат финансова полза. Възможно е да изтегли заем, който ще употребява за подсилване на контракти за бизнес съдействие с чужденци. Ако се интересува от езотерични и окултни въпроси, в този момент е моментът да стартира проучването на нова област от тази мъдрост. Внезапно решение на шефа ще задвижи усъвършенстване в офисната атмосфера. Едно странствуване ще ангажира фантазиите му. В професионалната ангажираност може да се чака доста натоварване. Ако бъде нараснал, новината ще пристигна ненадейно. Общуването с противоположния пол ще бъде хармонично. Там ще открие сбъдване на желанията и очакванията си за една прелестна интимна връзка.

ДЕВА 

Девата ще бъде интелигентна и ученолюбива през годината. Има капацитет да стартира нов план с просветителна тенденция, където ще прояви изчерпателност и напористост. Ще се чуди къде да пътува. В кореспонденцията си ще бъде сътрудничество – брак или съдружничество. Юридическите въпроси ще са облагодетелствани. В длъжностен проект може да чака да приключи едно бизнес партньорство. Спекулативните настройки ще са от изгода, в случай че се надява на шанса си при правенето на пари. Ще се закача и флиртува и няма да ни учуди неговата интензивност в любовните простори.

Привлекателността на Раците ще се дължи на половото им лъчение. Спортът ще се отрази добре на здравословното им положение. Ако вървят измежду природата, ще търсят поддръжка от децата или по-възрастните от тях. Успех ги чака в справяне с заеми и налози. Предстои им едно далечно пътешестване, което ще бъде вдъхновяващо. Представителка от женското съсловие ще предизвика духовните им настройки, които чакат смяна. Ще изпитат предпочитание да се допрян до истини, прикривани от обичайните вероизповедания. С другари ще си приказват за пари..

ВЕЗНИ

Везните ще се двоумят кое тежи повече – домът или кариерата. Годината ще бъде изпълнена с интензивност във финансовата сфера. Ще ръководят с триумф парите на своите сътрудници. Ще съумяват да работят добре с заеми, в случай че се постанова. Ще се появят проекти за нов дом, който да е по-луксозен и комфортен. Ще им се желае да бъде необятен, а в същото време ситуиран на отзивчиво място, да има панорама далеко.

Тези мераци ще са свързани със свиването на ново фамилно гнездо. Ами ремонт? И то какъв ги чака. Ще помислят и за любовта. Венера ще ги подари с положителни другари, в чиято компания ще се усещат щастливи и радостни. Възможно е да сменят офиса или работата с нещо по-вълнуващо и мотивиращо. Препоръчително е да извърнат внимание на своите крачета или да посетят експерт по масаж на ходилата. Нека внимават с наследените богатства или скъпите дарове. Те могат да ги вкарат в разноски. Съдбата може да ги изненада с нова служба. Ако желаят да трансформират визията на своето работно място – в този момент е моментът! Приятелите ще носят шанс. Закриляни ще са в сбъдване на фантазиите си!

СКОРПИОН 

Скорпионът ще спортува и няма да мирува. Ако сексът го стимулира, той ловко ще лавира.Активен, напорист и пробивен, ще съумява, даже в случай че срещне непредвидени условия от финансов темперамент. Партньорствата ще бъдат оцветени с по-екстравагантни желания, което ще води до повече разноски. Ще му се наложи да употребява дипломатичност за справяне с сходни проблеми. „ Човекът е човек, когато е на път! ”

И Скорпионът бил човек! Затова ще пътува и ще лудува. Хоризонтите ще са далечни, а погледът ще бъде насочен нависоко. Целите още повече. Ако се захване да учи нещо ново, ще се наложи да вникне задълбочено в материята. През годината ще завърши остарял план или преписка. С системност и неотстъпчивост ще се оправи с всеки един проблем. Ще желае да прекарва свободното си време с другари вкъщи. Ще има нов план за по-уютно жилище. Очаква го любовна връзка – едно ново вдъхновяващо начало. ще окаже оздравяващо начало на мозъка и душeвността – морската простор и високите места ще го зареждат със своя магнетизъм. Професионалната преквалификация ще подкрепи процеса на смяна в кариерата. Нов имидж ще бъде необходим за по-успешната реализация. Засилен интерес ще има към националната традиция.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът избухлив е, даже когато спи. Този огнен манталитет той ще впрегне в изкарването на пари. Ще умее да комуникира и реализира своето в службата. Паричните въпроси ще изискват преструктуриране и трансформиране. Ще търси нови пътища за изкарване на пари. Старите способи ще остави в предишното. Ще му се желае да придаде нова визия на дома, за което ще е нужно кредитиране. Пътуването с другари ще бъде благословено и е допустимо да срещне любовта. Ако пък реши да се снабди с нов дом, звездите ще поддържат решението му. В работата може да чака неочаквани събития с паричен отенък.

Да внимава с желанията си за харчене на пари. Нужен е разсъдък. Късметът ще открие в радостните очи на децата. Това, което им съобщи и възпита у тях, ще има стойност в бъдеще. Спортът и далечното пътешестване ще бъдат даровете на Фортуна. Жаждата на стрелеца за придобиване на нови познания ще го заведе до обгърнатите в мъгла секрети на духовните ни предшественици. Да внимава с желанията си за полова доминация. Смирението ще му бъде от изгода. Въглените по-дълго тлеят от буйния огън!

КОЗИРОГ 

Козирозите ще се занимават най-вече със себе си. Дори ще ги вълнува въпросът по какъв начин да блеснат по-ярко. Предстои им да създадат разбор и себеоценка, тъй че това да даде подтик за смяна на живота им. Старите концепции ще отидат на бунището на историята. Ще ги занимават огромни планове, духовна смяна и нови способи на другарство. Време им е! Парите си ще печелят по един актуален метод, основан на новите технологии и на планове, свързани с козметика, изкуство и съдружничество. Ще бъдат подкрепяни от нежната половинка. Освен че ги притеглят „ чукарите ” и „ дупките ”, морето ще окаже изключително обаяние върху душeвността им. Ще се стремят да открият нова тенденция за своите проекти за близки и далечни пътувания. Едно от тях ще ги извърши с ентусиазъм. Ще харчат, от време на време и безразсъдно, за спорт и отмора.

Разходите за удовлетворяване на капризите на децата ще са по-големи от предстоящото. Ново съдружничество или брак вещаят звездите за методичните Козирози. Скъп подарък ще внесе наслада в душите им. С другари ще приготвят значимо далечно пътешестване, което ще ги вкара в спомагателни разноски. Ще се радват на загадка поддръжка!

ВОДОЛЕЙ

Представителите на свободолюбивия Водолей следва разкрасяване. Ще бъдат носители на обич и великолепие. Творческият подтик ще озарява дните им. Ще открият нов метод за печелене на пари. Ще желаят да бъдат обществено ангажирани с щедрост и всевъзможни дарителски акции. Допълнителни разноски за поддръжка на дома ще им дойдат изведнъж. Нова работа – нов шанс. Има възможност да стартират нов план или да сменят офиса. Късмет ще им донесе брачният сътрудник. Една нова любовна връзка може да прерасне в фамилно огнище точно през 2020 година. В кариерата водолеите ще са стихията, която ще пробива загради. Нека употребяват мощта на преобразуването за реализиране на оптимални решения в работата. Активизацията и твърдото отстояване на правилата ще подкрепи кариерното развиване. Предстои им да работят крепко, само че няма да бъдат в предните редици. Ако се усетят недооценени и неразбрани – дано отидат измежду природата. Там ще открият силите, които постоянно са ги подкрепяли и давали успокоение и естетика на буйната им мисловна същина. Излетите на слънце ще окажат възстановителен резултат за тялото. Духовните и етични желания ще се осъществят.

РИБИ

Рибата ще се промени, „ само че няма да стане Рак ”! Тази смяна ще бъде вдъхновяваща и ще се основава на едно ново духовно събуждане във възгледите за живота. Обученията и късите пътувания ще водят до нови разноски. Внезапни командировки и промени на проектите. Със съседите ще би трябвало да внимава, изключително що се отнася за строително-ремонтните действия. По рибешки ще се впусне в нова интимна връзка. Късметът ще я споходи в работата. Може да чака скъпа изненада от сътрудниците. Религиозните настройки ще тласкат Рибата към нови полета на духовно израстване и смяна.

Непоклатима и дейна ще бъде в стремежите си за себепознание и нова реализация. Не ще стои на едно място. Умът ще е ангажиран с пътешестване и учене. Да внимава в общуването с правните институции. В приятелския кръг ще има промени. Ще осъзнае, че някои са единствено познанства. Други ще се затвърдят като устойчиво приятелство и ще се радва на срещи с тях. Ще бъде закриляна от високо сложени персони. Шефовете ще имат принос в сбъдване на част от желанията за покачване или развиване в каиерата. Алтруистичната и състрадателна природа ще насочи концепциите към планове, които оферират поддръжка на страдащи и на хора в потребност.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР