Руското посолство у нас разпространи извънредно изявление на Междуведомствения координационен

...
Руското посолство у нас разпространи извънредно изявление на Междуведомствения координационен
Коментари Харесай

Руското посолство: Украйна подготвя поредна чудовищна провокация, за да обвини руските военни в престъпления

Руското посолство у нас популяризира изключително изказване на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за филантропично реагиране в Украйна.

„ Според наличната достоверна информация службата за сигурност на Украйна (СБУ) приготвя поредна чудовищна провокация, с цел да упрекна съветските военни в тъй наречените военни закононарушения с всеобщо заличаване на мирни поданици в Одеска област”, написа в цитираното изказване.

„ С тази цел в близко време се възнамерява едно от подразделенията на СБУ да се преоблече във форма на съветските военни и да се извърши показателен разстрел на мирни поданици. Снимки и видео от тази акция с сякаш „ безчинствата на руснаците” за неотложно цинично разпространение на фейкове ще бъдат оповестени от украински и западни осведомителни агенции”, акцентират от Руското посолство.

„ Подготвящата се провокация на украинските управляващи показва безчовечното им отношение към ориста на мирните жители на Украйна и свидетелства за цялостно занемаряване на всички правила на морала и интернационалното филантропично право”, се споделя в изказването.

„ Предварително предизвестяваме страните от „ цивилизования Запад”, отпред със Съединени американски щати, за това, че Руската федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се следващи ужасни закононарушения на киевския режим”, безапелационни са от съветското посолство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР