Руското нашествие в Украйна, обявено от британските медии, така и

...
Руското нашествие в Украйна, обявено от британските медии, така и
Коментари Харесай

„Путин така и не нападна“: журналисти на „СТРАНА“ посетиха украинско-руската граница

Руското " настъпление " в Украйна, оповестено от английските медии, по този начин и не се случи. Журналистите на изданието СTРАНА.ua отидоха на украинско-руската граница, само че на Граничен контролно-пропусквателен пункт в Сумска област въобще не се случи нищо обезпокоително. Нямаше украинска военна техника, съветски самолети и танкове, а единствено елементарни хора, които умерено минаха през границата.

През нощта на 16 февруари съветската „ инвазия “ в Украйна, оповестена от английските медии, не стартира. Както написа Страна.ua, два английски таблоида The Sun и Mirror незабавно написаха за „ съветската инвазия “ в нощта на 15 против 16 февруари и даже показаха тъкмо време - три сутринта по Киевско време.

The Sun разказа, че всичко би трябвало да стартира с солиден ракетен удар и офанзива на 200 000 бойци. Предполага се, че ударите ще бъдат нанесени по военни и държавни обекти.

" Нашествието ", съгласно The Sun, трябвало да стартира от всички страни: от север, изток и юг.

Журналистите от изданието Mirror демонстрираха спомагателни креативен старания и прибавиха, че Русия също ще извърши десант и ще стовари войски на украинския бряг на Черно море.

Влад Бовтрук, сътрудник на изданието СТРАНА.ua, отиде да наблюдава „ нашествието “ непосредствено до украинско-руската граница, само че нищо обезпокоително не се случи на Граничен контролно-пропусквателен пункт Бачевск в Сумска област. Граничарите, с които са разговаряли публицистите, потвърдиха, че ситуацията е спокойна.

Според тях контролно-пропускателният пункт в " нощта на нашествието " работи обикновено, без никакво подкрепление. Също по този начин от украинска страна не се вижда военна техника, както и самолети с съветски танкове. Но елементарните хора, отбелязва вестникът, минават умерено през пункта.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР