Руското министерство на вътрешните работи отново включи брата на Алексей

...
Руското министерство на вътрешните работи отново включи брата на Алексей
Коментари Харесай

Отново издирват Олег Навални, брат на Алексей

Руското министерство на вътрешните работи още веднъж включи брата на Алексей Навални - Олег, в листата на търсените лица. Това оповестява ТАСС, като се базира въз основата данни на ведомството. 

Русия е почнала ново наказателно дело против него. През януари 2022 година Олег Навални беше разгласен за търсене, откакто беше подадена молба за подмяна на условната присъда по наказателно дело за нарушение на санитарните правила с действителен затвор. Според юриста му Никас Параскевов клиентът му е разгласен за търсене, тъй като не се е явил в инспектората.

Преди това Люблинският съд в Москва размени условната присъда на Олег Навални с действителна. Според материалите по делото Олег Навални е отпътувал за Кипър през септември 2021 година и не се е върнал в Русия. В тази връзка ФСИН изпрати молба за подмяна на периода, защото той не е спазил рестриктивните мерки, наложени от резултатите от " санитарното дело ".

През 2014 година той беше наказан на 3,5 година затвор за машинация по дело, което съгласно критиците на Кремъл, е измислено и е за да се оказва напън върху починалия му брат.

The Russian Ministry of Internal Affairs has once again placed Oleg Navalny, brother of deceased Russian opposition leader Alexei Navalny, on the wanted list under a criminal article in connection with the opening of a new criminal case against him.
— Srbija Evropa (@srbija_eu)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР