Руското министерство на отбраната съобщи за два свалени украински дрона

...
Руското министерство на отбраната съобщи за два свалени украински дрона
Коментари Харесай

Министерството на отбраната на РФ съобщи за два свалени украински дрона

Руското министерство на защитата заяви за два свалени украински дрона над село Афанасиевка

Руски системи за противовъздушна защита смъкнаха два украински безпилотни летателни апарата във въздуха над село Афанасиевка. Това заяви пред публицисти в сряда, 13 април, формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

„ Руските военни унищожиха и два командни пункта и радарна станция в региона на Боровое “, добави представителят на организацията, представен от Лента.ру.

Освен това, съгласно Конашенков, са унищожени две установки от реактивни системи за залпово изстрелване, както и четири региона на централизация на украинска военна техника в регионите на Боровое и Пески-Радковске.

Ракетните войски и артилерията са поразили 693 противников цели, от които: 676 концентрации на персонален състав и техника, 11 командни пункта, 5 логистични склада “, оповестиха от Министерството на защитата.

През последните дни Министерството на защитата разгласява фрагменти от ликвидирането на бронираната техника на въоръжените сили на Украйна благодарение на армейската авиация. Уточнява се, че украинските бронирани машини са замаскирани и укрити в гориста околност – унищожени са от управляеми ракети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР