Руското министерство на отбраната съобщава, че основните сили на въздушно

...
Руското министерство на отбраната съобщава, че основните сили на въздушно
Коментари Харесай

Русия извърши десант с 200 руски хеликоптера в Украйна

Руското министерство на защитата оповестява, че главните сили на въздушно десантните войски са се обединили с съветските войски на Гостомел. Киев е блокиран от западна посока.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1036
В интервенцията са взели участие над 200 съветски хеликоптера. Успехът на десанта е бил обезпечен след потискането на цялата система за противовъздушна защита в зоната на кацане, цялостното уединяване на бойната зона от въздуха и дейното водене на радиоелектронна битка.

При завладяването на летището били убити над 200 националисти от специфичните елементи на Украйна. В съветските въоръжени сили нямало загуби.

" Руските военни няма да нанасят удари по жилищните региони на Киев ", подчертават от Министерството на защитата.

Данните на съветското разузнаване демонстрират, че на площад Шевченко в Киев са ситуирани съоръжения на РСЗО " Град ", с цел да нанесат удари по летище Гостомел.

" Използването от киевския режим на жилищни региони за прикриване на огневи позиции на неговата артилерия е военно закононарушение. Този почерк ни е прочут. Тези техники се употребяват интензивно от терористи, следени от Централно разузнавателно управление на САЩ в Близкия изток и други страни ", акцентират от Министерството на защитата.

Припомняме, " Руска пролет " заяви, че в продължение на два дни специфична група от 200 бойци отблъсква офанзивите на неведнъж превъзхождащи противников сили в Гостомел.
 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1036  НАТО: Ще създадем нужното за отбрана на всеки съдружник и всеки сантиметър от територията на алианса НАТО: Ще създадем нужното за отбрана на всеки съдружник и всеки сантиметър от територията на алианса  Стефан Янев: Инвазията в Украйна не е най-големият проблем сега Стефан Янев: Инвазията в Украйна не е най-големият проблем сега  Румен Радев: Русия ще завоюва войната, само че доста мъчно ще завоюва мира Румен Радев: Русия ще завоюва войната, само че доста мъчно ще завоюва мира
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР