Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков призна, че изтичането

...
Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков призна, че изтичането
Коментари Харесай

Рябков: Изтичането на документи в САЩ може да е фалшив и умишлен пълнеж

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков призна, че приключването на секретни американски документи може да бъде подправен и тенденциозен заряд, целящ да подведе Руската федерация, оповестяват съветски медии.

„ Нямаме позиция, евентуално е забавно някой да види тези документи, в случай че въобще са документи, или може би това е фалшификат, може би това е целеустремено пълнене “, сподели още Рябков пред публицисти.

„ Тъй като Съединени американски щати са страна в спора и на процедура водят против нас хибридна война, вероятни са сходни трикове за илюзия на врага, т.е. на Руската федерация “, означи зам.-министърът на външните работи. „ Нищо не споделям, просто признавам, че тук са вероятни разнообразни сюжети, модели “, добави Рябков.

" Затова евентуално специалистите схващат по-добре по какъв начин това може да подхожда на действителността. Имаше обстановки и преди, ние си спомняме за тях, когато достоверни документи бяха предоставени на обществеността. Това е реалност. Реални учредения, за мен персонално отворен въпрос “, заключи заместник-министърът на външните работи на Руската федерация.

По-рано американски медии оповестиха, че Пентагонът и Министерството на правораздаването на Съединени американски щати са почнали следствие по отношение на приключването на секретни документи, свързани с проектите на Вашингтон и НАТО да приготвят украинските въоръжени сили за контранастъпление. По-специално в Twitter и Telegram бяха оповестени доста материали, разкриващи данни за графиците за доставка на оръжия и числеността на войските. На 7 април The New York Times заяви, че в интернет се е появила нова порция американски секретни документи на украинска тема. Според изданието са открити и материали, свързани с Близкия изток и Китай.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР