Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че президентът Владимир Путин

...
Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че президентът Владимир Путин
Коментари Харесай

Лавров: Путин все още е готов на преговори с Украйна

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че президентът Владимир Путин към момента е подготвен за договаряния за Украйна, съобщава  " Украинская истина ", базирайки се на съветските издания РИА Новости и RT.

" Винаги сме подготвени да изслушаме нашите западни сътрудници, в случай че създадат нова молба за образуване на диалог. Надявам се, че с изключение на възпроизвеждане в контакти посредством дипломатически ведомства и по други канали това, което те приказват обществено в агитационен жар, те ще могат да ни предложат някои съществени подходи, които ще допринесат за понижаване на напрежението и ще регистрират изцяло ползите на Руската федерация и нейната сигурност “, сподели Лавров.

Според него Русия е подготвена да беседва със Запада, в случай че се обърне към Руската федерация „ с реалистични оферти, учредени на правилата на равенството и взаимното ценене на ползите, ориентирани към намиране на взаимни отстъпки и балансиране на ползите на всички страни в това район. "

Той твърди, че през последните шест месеца " е имало няколко начинания от страна на американците и някои други западни сътрудници, които са поискали телефонни диалози с съветския водач ".

Лавров сподели още, че някои външни министри са се обръщали към него със същата молба и той постоянно се е съгласявал.

Ръководителят на Министерството на външните работи на Руската федерация добави още, че президентът Владимир Путин неведнъж е казвал, че Руската федерация в никакъв случай не е отказвала и не отхвърля договаряния, само че „ Украйна отхвърля по директна заповед на Запада спонсори “. Лавров също заплаши, че " колкото повече забавят договарянията, толкоз по-трудно ще им бъде да договарят с нас ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР