Руският учен, милиардер и филантроп Игор Ашурбейли положи клетва като

...
Руският учен, милиардер и филантроп Игор Ашурбейли положи клетва като
Коментари Харесай

Руски милиардер оглави космическата държава Асгардия

Руският академик, милиардер и човеколюбец Игор Ашурбейли постави клетва като президент на първата галактическа страна и нация Асгардия.
Newsweek заяви, че клетвата е положена във Виена. Асгардия има амбициозната цел да стане първата галактическа нация със лични галактически станции в ниска орбита и обитаеми с хора колонии на Луната . Всичко това би трябвало да стане през идващите 25 години.

„Ние създадохме всички клонове на една нация. Мога самоуверено да кажа, че Асгардия се роди“ – зави Игор Ашурбейли.



Асгардия е взела името си от Асгард – небесният град на боговете в скандинавската митология. Държавата Асгардия бе учредена през месец октомври 2016 година от Ашурбейли и редица изтъкнати галактически специалисти. Целта на плана е „да се сътвори свободна и самостоятелна нация отвън планетата Земя, която не зависи от наземните системи“. Асгардия дава еднакъв достъп до космоса без значение от страната на генезис, народност, възраст, пол, раса и така нататък

Асгардия ще има всички нужни атрибути на една страна. Конституция, байрак, химн, публични представители и своя криптовалута. Това е цифровата валута SOLAR, която ще се употребява за основаване и насърчаване стопанската система на галактическата страна.

Планира се Асгардия да бъде освен галактическа страна и нация, само че и идната стъпка в развиването на човечеството. „Космическото пространство е безпределно, а галактическите проучвания ще дадат на homo sapiens опция да стане вечен като вид“ – сподели президентът на галактическата страна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР