Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: Изказването на Байдън за откачен кучи син показва защо Кремъл го предпочита за президент на САЩ

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи през днешния ден, че изказването на Байдън, че Путин е " откачен кучи наследник " демонстрира за какво съгласно Кремъл за Русия ще е по-добре, в случай че Байдън е президент на Съединени американски щати, а не Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, съобщи Ройтерс.

Готови сме да работим с всеки президент. Но считам, че за Русия Байдън е по-предпочитаният президент и в случай че осъждам по това, което сподели неотдавна, съм безусловно прав ", съобщи Путин с усмивка по малкия екран.

" Той не може да ми каже: Володя, благодаря ти, отлично, доста ми оказа помощ ", съобщи Путин. " Попитахте ме кой е по-добър за нас. Казах го тогава и мисля, че мога да го повторя: Байдън ".

По-рано Кремъл съобщи, че Байдън е опозорил Съединени американски щати, като е нарекъл Путин " откачен кучи наследник " през вчерашния ден по време на демонстрация в Сан Франциско. 

Руският президент съобщи по-рано този месец, че избира Байдън пред Тръмп за президент на Съединени американски щати, тъй като Байдън е " по-опитен " и " предсказуем ", отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР