Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Агент на ФСБ: Доктори дават на Путин до три години живот


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е бил предизвестен от доктори, че му остават до три години живот, настояват източници на Руското разузнаване, които от ден на ден стартират да се тревожат за болния си водач, написа в. „ Дейли мейл “.

Служител на ФСБ разказва положението на Путин като „ тежка форма на бързо напредващ рак “. Тази нечиста сделка идва на фона на засилените спекулации, че съветският президент страда от форма на съществено заболяване до момента в който нашествието в Украйна тече с цялостна мощ. Шпионинът прибавя, че на Путин му остават „ не повече от две, до три години “, като в същото време губи и зрението си.

Новината за неизлечимото заболяване на съветския водач се появи в скрито известие на съветски сътрудник до избягалия някогашен чиновник на ФСБ Борис Карпичков.

В него се споделя, че Путин отхвърля да носи очила заради опасения, че това ще покаже форма на уязвимост, а поради положението си той се нахвърлял върху подчинените си с неконтролирана гняв.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР