Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Висш британски военен: Русия ще загуби война с НАТО

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През не желае война с НАТО, тъй като ще я загуби бързо ", това сподели началникът на въоръжените сили на Англия адмирал Тони Радакин, написа американското издание " Бизнес инсайдър ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12877
" На всяка въоръжена провокация от страна на Русия ще бъде отговорено уместно ", съобщи високопоставеният боен на събитие в Лондон през вчерашния ден.

Радакин съобщи: Основната причина стопанинът на Кремъл да не желае война против Северноатлантическия алианс е следната – той знае, че страната му ще бъде победена, освен това бързо.

" След началото на пълномащабната съветска инвазия против Украйна (24 февруари) доста страни в Европа показаха опасения, че в случай че Русия не бъде спряна в Украйна, тя може да нападне и други страни ", напомни медията.

" Обединеното кралство не е застрашено от война с Русия ", сподели още адмиралът на конференция, отдадена на проблемите на сигурността.

" Ние обаче всеки ден се сблъскваме с съветски офанзиви ", добави Радакин

Висшият боен разясни: Става дума за кибернападения против значими за нашата страна обекти.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР